Residentie Kasteelzicht - 3870 Heers

In een verkeersluwe straat op wandelafstand van het centrum van Heers ligt dit kleinschalig appartementsgebouw tegenover de groene tuin van het kasteel van Heers. Het omvat 6 appartementen met 2 of 3 slaapkamers verdeeld over 2 afzonderlijke gebouwen. Het gebouw rechts telt 2 wooneenheden en het gebouw links telt er 4. Allen hebben een ruime leefruimte met grote raampartijen en een aangrenzend terras. De gelijkvloerse appartementen beschikken over een eigen tuin. De duplex-appartementen in het linkse gebouw zijn met huislift bereikbaar. Parkeren gebeurt achter aan het perceel onder een carport die zowel mooi geïntegreerd is in het project als in de omgeving. Elk appartement wordt voorzien van een tuinberging. Voor de gelijkvloerse appartementen zijn deze gekoppeld aan het appartement. De andere appartementen hebben deze tuinberging gekoppeld aan de carport.


Deze residentie is een energiezuinig gebouw en haalt de BEN-norm <E30 dankzij hernieuwbare energiebronnen (warmtepomp, ventilatiesysteem, ...). Hierdoor geniet men gedurende 5 jaar van 100% korting op de onroerende voorheffing !

Ben je op zoek naar een nieuwe thuis? Indien je aan de voorwaarden voldoet, koop je het appartement aan slecht 6% BTW. Vraag gerust om meer info.

Contactez l'agent immobilier

Avez-vous des questions, avez-vous besoin de plus d'informations ou souhaitez-vous prendre rendez-vous avec l'agent immobilier pour ce projet? Veuillez remplir le formulaire ci-dessous ou contacter directement l'agent immobilier.

Mobile / Téléphone *