Zorgeloos (ver)huren

Een pand (ver)huren

Indien u een pand wil verhuren of huren staat Era Immo Noord klaar om u bij deze onderneming te ondersteunen. Wij bepalen samen met verhuurders de geschikte huurprijs en vergelijken de verhuurmarkt op het tijdstip dat u uw eigendom wil verhuren. Wij zetten uw pand ook in de kijker op onze websites, diverse magazines, in onze vitrines en brengen onze zoekende contacten op de hoogte van uw huurwoning.

Ook wanneer we een huurder voor uw pand hebben gevonden, bieden we een blijvende ondersteuning. We verzorgen de huurovereenkomst, regelen de huurwaarborg, begeleiden de huurders inzake de verzekeringen en maken een plaatsbeschrijving op.

Indien er vragen of problemen zijn tijdens de huurperiode bieden wij blijvend advies en informatie aan!


U wenst te verhuren en wilt de risico's beperken

Wij vragen huurders om informatie zodat u weet met wie u te maken heeft. Wij zorgen dat alle nodige documenten zoals huurovereenkomst en huurwaarborg ondertekend worden en dat er een plaatsbeschrijving wordt opgemaakt. Ook de huurwaarborg vooraleer dat de huurder het pand kan bewonen wordt door onze zorgen geïnd.

Wenst u nadien ook nog zekerheden te genieten in uw relatie met uw huurder, dan kan een rechtsbijstand mits een kleine jaarlijkse kost u een gerust gemoed verzekeren. Indien u dan in de toekomst toch een huurgeschil zou hebben met uw huurder wordt er eerst gepoogd om een minnelijke schikking te treffen. Lukt dit niet en u moet een advocaat aanstellen om uw rechten te doen gelden dan komt ook hier de rechtsbijstand tussenbeide.


 

Welkom bij %broker:title_field

Kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.

U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Panden in de kijker van