Home | Werken bij ERA

Werken bij ERA

 


Ben je op zoek naar een uitdagende job waar elke dag anders is? Wil je een leuke werkplek met topcollega’s rondom jou? Ben je gebeten door de vastgoedsector? En heb je zin om, als kers op de taart, deel uit te maken van de grootste vastgoedfamilie van België? Jouw droomjob is zo gevonden bij ERA!

 

Wil je aan de slag als vastgoedmakelaar of bied je liever ondersteuning aan de verschillende ERA kantoren? Ben je een geboren marketeer of weet jij je als geen ander een weg te banen tussen facturen, creditnota's en andere documenten? Er is ongetwijfeld een plaats voor jou. Bij ERA kom je terecht in een aangename omgeving waar we ons steeds voor 100% inzetten voor onze klanten, medewerkers en collega’s. Bovendien interesseert half werk ons niet. We helpen je graag om je voortdurend te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

 

 


WAT ZEGGEN COLLEGA'S OVER WERKEN BIJ ERA?

Topmakelaars Mo, Jolien en Karel zijn alvast overtuigd en leggen je graag uit waarom ook jij bij ERA moet komen werken!

 

 

MEET THE ERA FAMILY!

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan? You ain't seen nothing yet! Bekijk onderstaande aftermovies van de ERA Kick-off en ERA Awards. Ervaar de zalige vibes van een team dat samen droomt, samen lacht en samen successen viert. ERA is niet alleen het grootste vastgoednetwerk van België, maar bovenal een hechte familie.

 

WHAT'S IN IT FOR YOU?

ERA Academy

Club Excellence

Werken bij marktleider

Toffe collega's

Events

Business consultants

Unieke producten

Professionele marketing

Ik wil werken bij ERA!

Klaar om deel uit te maken van de ERA familie? Dat dachten we al!

Werken voor ERA is boeiend en gevarieerd. Je bent bovendien in goed gezelschap: onze ervaren vastgoedspecialisten, marketeers en andere professionals leiden je graag op zodat je binnenkort zelf een specialist bent. Zie je een vacature die jou aanspreekt? Solliciteer snel of bezorg ons je spontane sollicitatie via jobs@erabelgium.be.

Spontaan solliciteren?

Op zoek naar een stage?

Werken bij ERA

Stuur een spontane sollicitatie naar jobs@erabelgium.be en wie weet maak jij binnenkort deel uit van de ERA familie! 

Wat doen wij met jouw gegevens?