To Walk Again

WIJ KIJKEN VERDER DAN UW WONING LANG IS.

Wij voelen ons verantwoordelijk bij alles wat wij doen. Dat verklaart het succes van ERA. Half werk interesseert ons niet, wij zetten ons altijd voor de volle 100 procent in voor onze klanten. Toch is dat verantwoordelijkheidsgevoel voor ons niet genoeg. De ERA-makelaars willen zich ook inzetten voor mensen die niets te kopen of verkopen hebben. Mensen met een droom die niet met bakstenen wordt opgebouwd, maar met een eenvoudig teken van begrip en concreet medeleven.

In het verleden steunden wij reeds Make-a-Wish®, de organisatie die dromen waarmaakt van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Ook diverse daklozenopvangcentra en ShelterBox konden rekenen op een aardige bijdrage om hun werking een extra steuntje in de rug te geven. Sinds 2015 steunen we het project van Marc Herremans “To Walk Again”. Als coach van het ERA cyclocrossteam en als bezieler van To Walk Again is dat een perfecte match.

Bij iedere verkoop die wordt gerealiseerd gaat een door de makelaar bepaald bedrag naar deze organisatie.

Tevens kunnen nog tal van andere culturele, maatschappelijke, sociale en sportieve verenigingen jaarlijkse rekenen op de steun van hun lokale makelaars.

To Walk Again

Welkom bij ERA Dauwe Vastgoed

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Dauwe Vastgoed