Waarom ERA Visie Plus?

ERA Visie Plus – de enthousiaste makelaar die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt


Al meer dan 25 jaar is het onze missie om als gedreven immokantoor klanten professioneel te begeleiden en te adviseren bij één van de belangrijkste transacties in hun leven: de aan- of verkoop van hun woondromen. Dit in een transparant kader waar zowel de kwaliteitsvolle service naar onze klanten als de continue bijsturing van onze erkende medewerkers primeert. 

Wanneer het aankomt op de verkoop van uw vastgoed, is het uitvoeren van een realistische en onderbouwde waardebepaling bij ons de basis van een resultaatgerichte verkoopactie. Dit resulteert immers in het bekomen van de meest optimale verkoopprijs. Onze klanten worden daarbij op een persoonlijke manier begeleid vanaf het opmaken van het dossier (inclusief de wettelijke documenten en attesten) tot en met de notariële akte. Opdringerigheid daarbij is uit den boze. “Behandel de klanten zoals je zelf behandeld wil worden” is ons motto.

Bekroond ERA Gold member


Al enkele jaren op rij werd ons kantoor bekroond als ERA GOLD member. Dit certificaat wordt toegewezen aan de makelaars die zichzelf tot de top 10 van de best draaiende Belgische kantoren uit het ERA-netwerk mogen rekenen. Wie dus kiest voor ERA Visie Plus, kiest voor een ervaren gids die proactief en gefundeerd advies verleent inzake vastgoed en die zijn engagementen nakomt.

U kunt op ons rekenen bij elke stap die u zet in de richting van uw nieuw verhaal:

Mijn medewerkers en ikzelf staan met enthousiasme klaar om u te begeleiden in uw persoonlijk vastgoed verhaal

Michel Van Den Meersschaut

Michel Van Den Meersschaut - ERA Visie Plus

Welkom bij ERA Visie Plus

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Visie Plus