Waarom ERA Open Huizen Dag de moeite waard is

Drie keer per jaar organiseert ons immokantoor samen met onze collega's doorheen het hele land een ERA Open Huizen Dag. Het evenement stelt kandidaat-kopers in staat om vrijblijvend tijdens één dag meerdere huizen te bezoeken. Een troef die zo goed gesmaakt wordt dat verkopers spontaan hun woning openstellen aan hen. Maar wat is nu de reden van dat succes? En meer nog: wat kan u als koper uit deze dag halen?

Veel meer dan een opendeurdag

Het gebeurt wel vaker dat immokantoren of particuliere eigenaars op eigen houtje een opendeurdag organiseren. Toch is het ERA-netwerk hetgene dat als pionier het verschil blijft maken.

De ERA Open Huizen Dag wordt namelijk niet enkel door ons immokantoor in Veurne georganiseerd, maar ook door alle andere kantoren in België op hetzelfde moment. Op die manier bent u als koper niet beperkt tot de immo te koop in Veurne, Alveringem of Adinkerke, maar kan u ook panden gaan bezichtigen uit het nationale aanbod. 

Naast deze troef, zorgt onze nauwe samenwerking met de andere immomakelaars ook voor een uitgebreide publiciteitscampagne. Van Facebookadvertenties tot regionale mailings zetten we het deelnemende immoaanbod extra in de verf. Zo garanderen we u meer zichtbaarheid voor uw huis of appartement én meer bezoekers. 

ERA Open Huizen Dag Veurne - ERA Vastgoed Vandenbussche

Uw tijd wordt optimaal gespendeerd

De ERA Open Huizen Dag vindt driemaal per jaar plaats en is ideaal om op één dag zoveel mogelijk panden te bezoeken. Elk huis of appartement krijgt immers andere bezoekuren mee, waardoor u uw tijd optimaal kan indelen naar gelang de woningen die u het meest interesseren. Onze website is tevens voorzien van handige tips waardoor u de dag makkelijker doorkomt. Ook kan u, als u naar aanbod gaat, de locaties van uw keuze aanvinken onder de optie 'kaart'. Vink daarna ‘Open Huizen Dag’ aan en prompt verschijnen alle deelnemende panden. Naarmate het event nadert, komen op deze manier ook de bezoekuren in beeld. Op die manier rijdt u zonder zorgen van woning A naar woning B, zonder dat u moet inboeten op tijd.

Ontdek ons deelnemend aantal huizen te koop Veurne

Professionele begeleiding doorheen het pand

Tijdens ERA Open Huizen Dag staan we met ons team voor u klaar om u vakkundig rond te leiden doorheen de deelnemende huizen en appartementen, net zoals elk ander bezoeker. Daar staan onze professionele medewerkers borg voor.

Een ideaal verkoopmoment

Bijna een op vier van de deelnemende panden wordt tijdens of kort na ERA Open Huizen dag verkocht. Uit ervaring leerden we immers dat eerder geïnteresseerde kopers nog een (nieuw) aanbod uitbrengen op huizen of appartementen die aan ERA Open Huizen Dag deelnemen. Zij weten namelijk ook dat dankzij deze dag het aantal geïnteresseerden toeneemt.

Geen onzinnige vraagprijzen

Wat ons onderscheid van andere immokantoren, is dat we samen met de verkoper de vraagprijs zeer goed overleggen. ERA gebruikt daarvoor de ERA Vergelijkende Marktanalyse. Dat is een methode die de gegevens van notarissen en recente ERA-verkopen combineert om u een realistische prijs te kunnen voorschotelen. Zo zien verkopers ook in dat de beste makelaar niet noodzakelijk degene is die de hoogste vraagprijs noteert. Deze methode heeft uiteraard grote voordelen. Omdat de prijsstelling zo realistisch is, worden lange onderhandelingen vermeden en staan alle partijen meteen dichtbij elkaar. Zo wordt tot ieders tevredenheid een goede overeenkomst gesloten!

Welkom bij ERA Vastgoed Vandenbussche

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Vastgoed Vandenbussche