Verkopen?

Verkopen met ERA Vastgoed Centrum

Je verkoopt een woning of je bent op zoek naar een nieuwe thuis. Of beide. Feit is dat je later op deze beslissing terug zult kijken als een niet onbelangrijke fase in jouw leven, wat de aanleiding ook was.

Voor wat belangrijk is, maak je de best mogelijke keuzes. Dat geldt ook voor de aan- of verkoop van vastgoed. Als je een beroep doet op een immobiliënmakelaar voor de verkoop van jouw woning, dan wil je uiteraard waar voor jouw geld. Je wil iemand die jouw belangen behartigt en die jou vrijstelt van zorgen. Iemand die alles in het werk stelt, zodat de verkoop van jouw eigendom zo vlot mogelijk verloopt. Iemand die je alles uit handen neemt, zodat je je kunt concentreren op de ándere belangrijke dingen in het leven. En dat is nu net onze sterkte.

ERA Vastgoed Centrum doet al het mogelijke, en soms ook het onmogelijke, voor jou en jouw huis, appartement, handelspand, garage, grond, nieuwbouw- of opbrengstwoning. We beloven wat we doen en we doen wat we beloven voor een succesvolle verkoop.


Waardebepaling

Een belangrijk moment bij het kopen of verkopen van vastgoed, is de waardebepaling. Of je nu vastgoed wilt kopen of verkopen; het is belangrijk een correcte en actuele waardebepaling van een huis of pand in handen te hebben. Dan weten alle partijen precies waar ze aan toe zijn. Ook bij een nalatenschap of een bedrijfsovername spelen waardebepalingen een belangrijke rol.

Ervaring

ERA Vastgoed Centrum heeft heel wat expertise in het bepalen van de waarde van vastgoed. Die expertise komt ons iedere dag weer van pas want bij de schatting of taxatie van woningen of bedrijfsvastgoed zijn veel zaken belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Wat is de staat van het onderhoud?
 • Heeft het vastgoed een gunstige ligging?
 • Wat is de omvang, de constructie en de afwerking van het pand?
 • Zijn er ontwikkelingen te verwachten in de directe omgeving?
 • Wat is het bestemmingsplan van de locatie?
 • Hoe verhouden vraag en aanbod zich op de markt?
 • ...

Al deze factoren wegen wij tegen elkaar af om tot een realistische waardebepaling te komen. Een te lage waardebepaling zal de verkoop van een pand bespoedigen, maar voor de verkoper te weinig opleveren. Een te hoge waardebepaling kan een gunstige prijs voor de verkoper betekenen, maar zal het vastgoed minder aantrekkelijk maken voor kopers.

Promotie

Wanneer je jouw huis te koop hebt staan, zie je graag veel potentiële kopers. Door jouw huis op een aantrekkelijke manier te presenteren, kunnen wij daarvoor zorgen. Dat kan door:

 • Professionele foto’s te maken van het huis dat je wil verkopen
 • Van de huizen die te koop staan aantrekkelijke én informatieve raamaffiches te maken
 • De afwerking en technische aspecten
 • Overzichtelijk documentatie te bieden van de huizen die we verkopen
 • Virtuele rondleidingen te maken van woningen die te koop staan

Ook publiceert ERA Vastgoed Centrum regelmatig koophuizen in week- en maandbladen en versturen we mailings over huizen die te koop staan. Ook op sociale media adverteren wij geregeld onze panden. Bovendien kom je, als je je huis wilt verkopen, in de ERA database terecht. Zo kunnen landelijk duizenden mogelijke kopers via andere ERA makelaars jouw pand raadplegen.

Verkopen met garantie

Daarbovenop krijgt de koper garantie op jouw woning, garantie door Europ Assistance gewaarborgd.

Enkel ERA biedt woningen aan met Comfort Garantie: een garantie van 16 maanden op mechanische installaties zoals centrale verwarming, sanitaire voorzieningen, keukeninbouwapparatuur, enzovoort. Als ERA deze waarborg geeft, weet de koper dat de installaties tiptop in orde zijn en dat de woning meer waard is. ERA Comfort Garantie® is een unieke dienstverlening die kopers extra zekerheid en vertrouwen geeft. Uit onderzoek blijkt dat deze woningen gemiddeld 6,7% meer waard zijn en 20% sneller verkocht worden. De ERA Comfort Garantie geeft garanties die je bij geen enkele andere vastgoedmakelaar vindt.

ERA Koperwachtzaal

Wil je weten hoeveel mensen er geïnteresseerd kunnen zijn in jouw huis, appartement, grond of handelseigendom?
Vul hier alle gegevens in en je krijgt onmiddellijk het aantal potentiële kopers die zijn ingeschreven in het ERA zoekopdrachtenbestand.

Welkom bij ERA Vastgoed Centrum

Kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.

U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Panden in de kijker van ERA Vastgoed Centrum