Uw eigendom verkopen ?

Wat kan Era Vander Cruyssen voor u betekenen?

Ons kantoor is thuis in alle facetten van de transactie van onroerend goed.

Wij bieden hulp in elke situatie

Een woning betekent veel meer dan vier muren en een dag. Als u een nieuwe woning koopt, krijgt u er meteen nieuwe buren, nieuwe winkels en een nieuwe omgeving bij. Kortom, u schrijft de eerste zinnen van een nieuw levensverhaal.

Heel anders is het dan weer als u uw woning verkoopt. Niet gemakkelijk, want u neemt afscheid van een plek waar u heb getwijfeld en gekozen, gelachen en gehuild, gevloekt en liefgehad. U slaat een bladzijde van uw leven om, ook voor u is het tijd voor een nieuw verhaal.

Met Era Vander Cruyssen naar het eerste hoofdstuk

In beide gevallen krijgt u van ERA Vander Cruyssen alle kansen om er een mooi verhaal van te maken, want uw thuis neemt een centrale plaats in uw leven. 
Alle instrumenten die wij u aanreiken om snel een woning te verhuren/verkopen of te huren/kopen vindt u hierna opgesomd. Van concreet advies op papier tot unieke hoogtechnologische hulp op uw scherm. 
Alles staat of valt natuurlijk met de mensen achter Era Vander Cruyssen. Stuk voor stuk experts in hun vak, die hun professionele bagage met u delen. Die beschikken over de noodzakelijke beroepserkenning en permanent bijgeschoold worden. Die meteen voelen wat u achterlaat en waar u heen wil. Die objectief oordelen, maar ook ongezouten hun mening geven.

Kortom, bij ERA Vander Cruyssen bent u aan het juiste adres. U zal zich met veel plezier laat inspireren door onze medewerkers

Bij Era Vander Cruyssen kunnen wij uw droom in een geknipte nieuwe woning omzetten. Wij kunnen uw vastgoed doorgronden, zodat u het snel en tegen de juiste prijskan verkopen. Dat vraagt kennis van zaken, ervaring en visie in de vastgoedsector. Maar vooral... Voelen wat u voelt als u 'thuis' zegt.

We begeleiden u graag bij:

  • Aan- en verkoop van woningen, appartementen en gronden

  • Aanvragen van alle nodige attesten, cerficaten, vergunningen en keuringen

  • Opstellen van een volledig verkoopsdossier

  • Waardebepalingen

  • Verkavelingen

  • Verhuur van woningen en appartementen

  • Beheer van uw mede-eigendom

 

Het 10-stappenplan bij verkoop van een eigendom

1.     Een waardebepaling wordt gemaakt door één van de medewerkers van ERA VANDER CRUYSSEN, de werking van ons kantoor wordt uitgebreid toegelicht. De exclusieve verkoopopdracht wordt besproken met de verkoper(s) en ondertekend. Dit is het startschot!

 2.    Vervolgens gaat de medewerker van ons kantoor ter plaatse om de beschrijving op te maken,  foto’s te nemen, bord(en) of de ERA tuinpaal ter plaatse te bevestigen. Voor specifieke eigendommen kan er een virtual tour of kan een film met een drone worden opgemaakt.

3.    De medewerker (administratieve medewerker  verkoop) gaat van start met de opmaak van het dossier, d.w.z. documenten worden bij verschillende instanties opgevraagd o.a.; kadastergegevens, bodemattest, uittreksel uit plannen-en vergunningsregister, stedenbouwkundige info, …

4.    Via ons kantoor kan ook  een energiedeskundige aangeduid worden voor de opmaak van een energieprestatiecertificaat, en kan een erkend organisme aangeduid worden om de elektriciteitskeuring uit te voeren.

5.    Het pand wordt  op onze eigen website era.be/vandercruyssen  te koop geplaatst, en ook op een aantal andere websites zoals era.beimmo.vlan.be;immoweb.be; hebbes.bezimmo.be. De eigendom wordt met mooie foto’s te koop aangeboden in onze etalages in Wetteren en Dendermonde.

6.    Op regelmatige basis zal de eigendom verschijnen in de weekbladen, o.a. afwisselend in de Streekkrant, Rondom...

7.    Dagelijks noteren wij alle wensen van kandidaat-kopers. We brengen deze zoekopdrachten in ons computerprogramma in. Dagelijks wordt er gecheckt of een kandidaat-koper in aanmerking komt voor uw eigendom. Indien er een ‘match’ is, krijgt de kandidaat-koper per brief of per email, uw eigendom voorgesteld.  Momenteel beschikt de ERA-groep over bijna 20.000 geregistreerde zoekopdrachten.

8.    Kandidaat-kopers worden steeds begeleid bij bezoek aan de eigendom door één van onze professionele medewerkers.

9.    De eigenaar-verkopers worden op regelmatige basis op de hoogte gehouden van de evolutie van hun dossier, dit zowel door het opsturen van het verkoopverslag, alsook door hen uit te nodigen op ons kantoor voor een evaluatiegesprek.

10.  Als uw pand verkocht is, staan we in voor de opmaak van de verkoopovereenkomst, komen partijen koper(s) en verkoper(s) samen bij ons op kantoor ter ondertekening. Dossier wordt door ons verstuurd naar de betrokken notaris(sen) voor verdere afhandeling.

Welkom bij ERA Vander Cruyssen

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Vander Cruyssen