Home | Topmakelaars op Play4

Topmakelaars op Play4

Het gaat hard en snel op de huizenmarkt en dat heeft ook makelaar Béa Vandendael gevoeld tijdens het vierde seizoen van Blind Gekocht. Maar wat speelt er zich allemaal af achter de schermen van die fascinerende immowereld? In de zomer namen Béa en negen van haar ERA collega’s je mee om een kijkje te nemen in hun werk- én privéleven met de nieuwe Play4-docureeks Topmakelaars. Wat doet een makelaar precies? Hoe sluit je de perfecte deal? En wat houdt hen bezig naast het werk? 

Béa VandendaelDirk VermeulenAnneke WinkelmolenMohamed RehaniDikra El BachaKarel VanackerJolien BerbiersDorine VanderhaegheMatthew Daykin en Johan Krijgsman. Leer stuk voor stuk deze vedetten binnen hun vakgebied kennen.

Topmakelaars? Zo gebingewatcht.

Leer onze topmakelaars kennen

Ken jij Béa, Anneke, Dirk, Karel en Jolien, Dikra, Mo en Dorine en Matthew en Johan al? In Topmakelaars gaan ze dieper in op hoe ze huizen inkopen, verkopen en klanten begeleiden. Wil je weten wat hen drijft of waar ze vandaan komen? Klik op hun foto en maak kennis met elke Topmakelaar!

Een topmakelaar in elke regio, ook in de jouwe!

Met een netwerk van 130+ kantoren is ERA marktleider in de vastgoedsector van het land. Er zijn niet 10 maar 550 medewerkers verspreid over heel België dat jou kunnen bijstaan bij het verkopen, kopen, huren of verhuren van je woning.

Jouw partner in jouw regio? Een ERA makelaar is zo gevonden.

Gebeten door vastgoed en klaar voor de top?

Ben je ambitieus? Ben je gedreven om continu bij te leren? En heeft vastgoed een speciaal plekje in jouw hart? Op wat sta je dan nog te wachten! Bij ERA hebben we zeker een plaats voor jou.

Jouw droomjob? Zo gevonden.

Vrijblijvende waardebepaling van een topmakelaar

Heb je verkoopplannen? Laat je begeleiden door één van onze topmakelaars! Je kan beginnen met het aanvragen van een gratis waardebepaling door onze experts.

Meteen een lijst van kopers

ERA Koper wachtzaal

Unieke kijkdagen

ERA Open Huizen Dag

Een woning kopen?

Koopplannen? Met 25 jaar ervaring in België, ben je bij ERA op het juiste adres! Onze topmakelaars staan voor jou klaar en begeleiden je doorheen het hele koopproces.

Jouw kooppartner is zo gevonden bij ERA.

Elke donderdag op Play4

Wil je geen enkele aflevering missen? Plan dat televisiemoment in je agenda! Je 'rendez-vous' met onze topmakelaars? Elke donderdag om 20.35 uur op Play4.

Is dit pand niet iets voor jou?