Suikerpark Veurne

Een nieuwe buurt in hartje Veurne: Suikerpark Veurne


Veurne heeft er een nieuw en levendig stadsdeel bij: het Suikerpark. Perfect gelegen, vlakbij het station en het stadscentrum. De site van de voormalige Suikerfabriek wordt omgeturnd tot een unieke, nieuwe en dynamische buurt aan een recreatief park van meer dan 4ha en een levendig wijkplein. Welke soort woning kies je? Een appartement, penthouse, rijhuis, dijkwoning, atelier of loodswoning? Er is zelfs plaats voor startende ondernemingen in de praktijk- of horecaruimtes.

Suikerpark Veurne - suikersite - nieuwbouwwoningen en appartementen te koop

Eerste fase in verkoop: De Brikkerij


In Suikerpark woon je in een prachtig groen park met rustgevende vijvers en gezellige wandelpaden. En dit alles op slechts 5 minuten van centrum Veurne. 

In de eerste fase, De Brikkerij, worden 28 woningen met knusse privé tuin gebouwd. De woningen zijn flexibel in te richten bij aankoop. Je kan dus zelf beslissen hoeveel slaapkamers je wilt! Startprijs is €225.000 (excl. btw). Er is telkens een carport achter de woning voorzien.

De Brikkerij in het Suikerpark ligt aan een recreatieve vijver in een uitgestrekt stadspark, is heel vlot bereikbaar en ligt dicht bij alles wat je nodig hebt. De Brikkerij ligt bijvoorbeeld op wandelafstand van de Colruyt, vlakbij het treinstation van Veurne en op fietsafstand van Veurne centrum!


De Brikkerij is nu in verkoop. Voor alle informatie kan je terecht bij Jan via het nummer 058/31 58 58 of via mail op jan@vastgoedvandenbussche.be.

 

De Brikkerij - leefruimte appartement - Suikerpark Veurne
De Brikkerij - slaapkamer woning - Suikerpark Veurne

Welkom bij ERA Vastgoed Vandenbussche

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Vastgoed Vandenbussche