Home | Onze expertise | ERAforce: Vooruitstrevende prospectiesoftware

ERAforce: Vooruitstrevende prospectiesoftware

Een van onze grote troeven is de professionele en vooruitstrevende prospectiesoftware ERAforce. Dat programma is op maat gemaakt en gebaseerd op de wereldwijd bekende Salesforce software. ERAforce helpt makelaars om taken efficiënt te beheren, en kan aan het verkopersclienteel een zeer uitgebreide marktanalyse en verkoopsrapport bezorgen.

Elke makelaar krijgt hiervoor een opleiding en voortdurende ondersteuning door de interne helpdesk. Bovendien is ERAforce volledig GDPR-compliant: klanten kunnen gerust zijn dat we correct en veilig met hun gegevens omgaan.

Overal beschikbaar
De tool is dankzij de webapplicatie ook overal online beschikbaar. Zo communiceer je snel en efficiënt met je klanten en collega’s.

Altijd up to date
De wijzigingen aan het programma worden rechstreeks uitgevoerd in het systeem. Zo gebeuren alle aanpassingen op hetzelfde moment voor alle gebruikers. Zelf updates uitvoeren is dus overbodig.

Alle panden die worden ingegeven in ERAforce verschijnen onmiddellijk op de ERA website, ook bij de wijziging van gegevens is er geen wachttijd. ERA.be is dus het ideale immo zoekplatform voor de gedreven ERA makelaar en zijn klanten.

Met behulp van ERAforce kan je op elk moment je prospectietaken en je inkoop- en verkoopsresultaten opvragen en de statistieken ervan weergeven. Ook vraag je volledige marktstudies per postcode en pandtype heel snel en makkelijk op, wat zeer handig is bij het opstellen van gefundeerde vergelijkende marktanalyses voor de panden van je verkopers- clienteel.

Ruime naamsbekendheid
Het ERA netwerk beschikt dus over een gecentraliseerde database en maakt het zo voor de vele media makkelijk om updates over ERA te raadplegen. Dit zorgt voor het positieve imago van ERA en een ruime naamsbekendheid.

 

Is dit pand niet iets voor jou?