SCHATTING VAN UW EIGENDOM

Elke verkoper wenst de beste prijs te krijgen voor zijn of haar eigendom. Dit proces start bij het vaststellen van de huidige marktwaarde van de woning. Bij ERA Vandendries luisteren we eerst graag naar uw wensen en verwachtingen, en dit combineren we dan met een objectief ERA schattingsverslag over uw eigendom. 

immokantoor-leuven

UITGEBREIDE MARKTANALYSE

Een volgende belangrijke stap is het vaststellen van de juiste vraagprijs. Met behulp van een vergelijkende marktanalyse, dit is een overzicht van vergelijkbare panden die door ons verkocht zijn, adviseren wij u in een correcte vraagprijs. Met als resultaat; een gemiddelde verkoop aan 96% van de vraagprijs!

Een leuk weetje is dat de KULeuven jaarlijks gebruik maakt van onze databank voor de studie naar prijsevoluties op de Belgische vastgoedmarkt. ERA is al 25 jaar marktleider waardoor we alle verkopers kunnen ondersteunen met krachtige data en menselijkheid.

schatting-van-vastgoed-Leuven

ERA VERKOOPOPDRACHT, TOTALE ONTZORGING

Het verkopen van een eigendom brengt verschillende verantwoordelijkheden en taken met zich mee. Wij nemen deze allemaal over van u waardoor u zich kan concentreren op andere zaken die belangrijk zijn in het leven.

We zorgen ervoor dat alle documenten aanwezig zijn bij de opstart. Met goed voorbereid dossier kunnen we op een correcte en transparante manier de verkoop aanvatten. Eens dat we een koper gevonden hebben voor uw eigendom, ontlasten wij u ook volledig wat betreft het administratieve werk in aanloop naar de notariële akte. Wij stellen in samenspraak met uw notaris het compromis op, en begeleiden u tot bij de akte.

vastgoedmakelaar-vlotte-verkoop-Leuven

UITZONDERLIJKE PANDPRESENTATIE

De eerste indruk van uw eigendom is cruciaal. Het bepaald vaak of de potentiële koper uw eigendom opmerkt tussen de rest van het aanbod. Wij zijn dan ook expert in het accentueren van de sterktes van uw woning. Daarom werken wij samen met een professionele vastgoedfotograaf. Op vraag van de verkoper doen wij ook aan vastgoedstyling en bemeubelen we legen panden met kartonnen modelsets.

Naast fotografie is het soms ook nodig om een virtuele tour aan te bieden voor online bezichtigingen.

Fotografie-Leuven-Vastgoed

HOE TEVREDEN ZIJN ONZE KLANTEN VAN ONS?

Een glimlach zegt vaak zo veel meer dan woorden...

Ontdek wat anderen over ons zeggen en waarom ERA Vandendries een gemiddelde klanttevredenheid van 9.4/10 krijgt.

ERA KOPERWACHTZAAL

ERA Vandendries maakte deel uit van het grootste nationale vastgoednetwerk van België, samen hebben we een databank waarin duizenden potentiële kopers wachten op een teken van ons dat we hun droomwoning gevonden hebben. Door deze ERA Koperwachtzaal verkopen we 1 op 2 panden binnen de maand!

Zelf ook op zoek? Laat hier uw wensen na en ontvang binnenkort misschien uw nieuwe droomwoning in uw mailbox! 

immo-zoekenden-voor-uw-eigendom

ERA MARKETING : Uniek in België

Het pakket aan marketing tools dat ERA aanbiedt, is uniek in België. We leggen een rode loper uit die recht tot in de woonkamer van honderden potentiële kopers loopt. We zetten ons volledig in op moderne marketingtechnieken van zowel online als offline media om uw woning doelgericht te verkopen.

Waarom betalen voor een ERA makelaar? We ontlasten de verkoper volledig van het volledige verkoopproces en zorgen met onze ERA tools automatisch voor een hoger bod. Hieronder vindt u nog meer overtuigende argumenten terug over onze meerwaarde!

Verkopen-Leuven-Makelaar

Andere Unieke ERA Troeven

Als u zich nog steeds afvraagt wat ERA Vandendries nog meer kan doen dan andere makelaars uit de buurt, kan u onze unieke ERA troeven ontdekken via de knop hieronder!

uniek-als-makelaar-Leuven

DE WEG NAAR "VERKOCHT"

Uw ERA makelaar doet zijn of haar uiterste best om zo snel mogelijk een nieuwe eigenaar te vinden voor uw woning. De inspanningen die wij leveren kan u op de voet volgen met behulp van ons maandelijkse verkoopverslag. Hierin staat uitgelegd welke acties er allemaal die maand ondernomen zijn door ons.

Bezoeken ter plaatse gebeuren altijd met een warme, persoonlijke toets. Onderhandeling met kandidaat-kopers gebeuren met de hoogste integriteit.

En uiteindelijk is het moment daar, de compromis is ondertekend en uw nieuwe hoofdstuk kan beginnen. Met behulp van onze verhuisdozen uiteraard!

Immo-Leuven-Makelaar

WAAROM VERKOPEN MET ERA VANDENDRIES?

Een huisappartement of grond verkopen is altijd ook iets waardevols verkopen. Je hebt er belangrijke momenten meegemaakt, wat een afscheid niet evident maakt.

Als het tijd is voor een nieuw verhaal ben je bij ons aan het juiste adres! Vertrouw op ERA Vandendries, jouw immokantoor en vastgoedmakelaar die echt luistert & u het juiste advies geeft bij al jouw vragen rond immo

Contacteer ons voor een gratis waardebepaling en ontdek het verschil van de ERA aanpak.

ERA Vandendries is uw expert van de regio en is actief in de volgende gemeentes: Leuven (3000), Heverlee (3001), Bertem (3060), Herent (3020), Bierbeek (3360), Boutersem (3370), Rotselaar (3110), Wijgmaal (3018), Wezemaal (3111), Holsbeek (3220), Kessel-Lo (3010), Linden (3210), Bertem (3060), Oud-Heverlee (3050), Boutersem (3370), Graven (1390)Hamme-Mille (1320), Nethen (1390).

Wat kunnen we voor jou doen?

  • Verkoop van gronden, woningen en appartementen
  • Verhuur van woningen en appartementen
  • Waardebepalingen
  • Verkavelingen
  • Stedenbouwkundige attesten

Als  makelaar binnen het grote ERA-netwerk hebben we een uitgebreid en strategisch marketingprogramma. We kunnen jouw woning dus via verschillende communicatiekanalen promoten. Met behulp van onze unieke ERA-verkoopstroeven gaan wij veel verder voor jouw woning dan andere immomakelaars. Wij zorgen ook voor een blijvende service met opvolging op regelmatige basis.