Nieuwbouwproject Residentie De Roote - Wielsbeke

Nieuwbouwproject residentie De Roote te Wielsbeke!

Dit project, bestaande uit 3 bouwlagen met een totaal van 16 appartementen en bijhorende garages geeft je een gevoel van ruimte.

Momenteel nog slechts 4 appartementen beschikbaar.

We komen binnen in de inkomhal van een appartement. Hier is er een apart toilet met handenwasser. Vanuit deze inkomhal hebben we toegang tot de woonkamer met open keuken. Deze meet maar liefst 46 m². De leefruimte heeft een zuidelijke oriëntatie en geeft uit op het terras aan de voorzijde.  Elk appartement beschikt over een mooie bergruimte met voorzieningen voor wasmachine, verwarmingsketel ea. Via de nachthal hebben we toegang tot de slaapkamers en de badkamer. De badkamer is ingericht met een verlaagd ligbad, een douche en een dubbel wasmeubel. 
De afwerking van zowel keuken als badkamer, alsook vloeren, faiences en binnendeuren kan trouwens zelf gekozen worden bij de aangeduide leveranciers. De appartementen beschikken over 2 - en 3 slaapkamers die achteraan uitgeven op een extra terras. In de slaapkamer is distributie voorzien. 
Er is mogelijkheid tot aankoop van een garage. 

Wenst u meer informatie omtrent dit project in afwerkingsfase? Neem gerust contact op en vraag naar beschikbaarheid en prijzen via delphine@eralafaut.be of 0472 66 19 06.

Welkom bij ERA Lafaut

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Lafaut