Woonerf De Post Fase 1

Modern, maar toch landelijk wonen? Woonerf De Post heeft wat u zoekt! 


Fase 1 van het project bestaat uit drie woonblokken van respectievelijk elf en tweemaal acht appartementen met ondergrondse parkeergarages die in verbinding staan met de drie blokken.

Fase 2, het voormalige postkantoor, houdt in dat het statige herenhuis en de achtergelegen bijgebouwen zullen worden omgevormd tot zes prachtige appartementen met behoud van de voorgevel en zijn authenticiteit.

De bezoekers met de wagen kunnen gebruik maken van de bezoekersparking op het binnenplein. Het nieuwe binnenplein zal tevens bereikbaar zijn via de Stationsstraat met doorgang voor voetgangers en fietsers.


Het project is volledig onderkelderd en omvat 35 staanplaatsen voor wagens waarvan drie voor mindervaliden. Ieder appartement beschikt tevens over een berging. De unieke ligging, de aangename sfeer en uitstraling, de ruime terrassen en tuinen maken van Woonerf De Post een uitstekend woonproject voor jong en oud of een interessante investering voor de toekomst.


De vraagprijs is exclusief garage, BTW en registratierechten. 


Troeven van Woonerf De Post:

- Centrale ligging 

- Hedendaagse architectuur met kwalitatieve afwerking

- Ruime appartementen met zonovergoten terrassen

- Groene omgeving met verkeersluwe zone (geen doorgaand autoverkeer)

- Een unieke investering voor de toekomst

- Top investering: 3,5% tot 5% rendement! Contacteer ons voor uw rendementsrapport

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.