Woningen Kapel Karmel

651 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Investeren in vastgoed

Dit project heeft units die ook geschikt zijn als investering. Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse.

Kapel Karmel, jouw unieke thuis in een vroegere kapel in Sint-Niklaas

Kapel Karmel is een uniek renovatieproject dat bestaat uit 5 woningen. Hier kan jij binnenkort jouw nieuwe thuis bewonderen. Dit project is gevestigd in een vroegere kapel en is centraal gelegen nabij scholen, winkels en de Grote Markt van Sint-Niklaas. De woningen hebben 2 of 3 slaapkamers en zijn volledig afgewerkt met alle nodige voorzieningen en comfort, inclusief schilderwerken.

Het gaat hier om een Ingrijpend Energetische Renovatie (E40-43), waardoor hier energiezuinig kan verwarmd worden. Daarbovenop heb je het voordeel dat je de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing moet betalen. 

Er is ook de mogelijkheid om een parkeerplaats aan te kopen.

Ben je benieuwd & wil je meer weten over dit uniek project?

Neem gerust contact met ons op!

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.

Kapel Karmel is een uniek renovatieproject dat bestaat uit 5 woningen. Hier kan jij binnenkort jouw nieuwe thuis bewonderen. Dit project is gevestigd in een vroegere kapel en is centraal gelegen nabij scholen, winkels en de Grote Markt van Sint-Niklaas. De woningen hebben 2 of 3 slaapkamers en zijn volledig afgewerkt met alle nodige voorzieningen en comfort, inclusief schilderwerken.Het gaat hier om een Ingrijpend Energetische Renovatie (E40-43), waardoor hier energiezuinig kan verwarmd worden. Daarbovenop heb je het voordeel dat je de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing moet betalen. Er is ook de mogelijkheid om een parkeerplaats aan te kopen.Ben je benieuwd & wil je meer weten over dit uniek project?

Neem gerust contact met ons op!