Wit & Zwet

Wit & Zwet

Ver weg van hetzelfde

Dat is waarvoor Wit & Zwet voor staat. Karaktervolle gewaagde architectuur met een uitzonderlijke hoge graad van afwerking.

Dit zijn dé kernwoorden voor dit stijlvol nieuwbouwproject in het hart van Ternat.
www.wit-zwet.info
11 Appartementen, 2 Handelspanden, 1 Huis
42% verkocht

Ver weg van hetzelfde
Dat is waarvoor Wit & Zwet voor staat. Karaktervolle en  gewaagde architectuur met een uitzonderlijke hoge graad van afwerking.

Wit & Zwet, dat staat voor een  kwaliteitsvol nieuwbouwproject met 11 uiterst comfortabele en stijlvolle 1, 2 of 3-slaapkamerappartementen. De indeling van elk appartement werd ontworpen met de grootste aandacht voor uw leefcomfort. Elk appartement heeft een aangenaam terras met een  uitstekende oriëntatie. De starterswoning op gelijkvloers is voorzien van een terras en privé. Er bevinden zich tevens 12 parkeerplaatsen en 8 bergingen op straatniveau. Daarnaast is er meer dan voldoende plaats voor het veilig én overdekt plaatsen van uw fiets op het binnenplein van het project.

De BEN-appartementen zijn het resultaat van een weldoordachte stijl- en energiestudie die geleid heeft tot een uitzonderlijk evenwicht tussen lichtinval, buitenruimte, elegantie, groen en privacy. Ook de duurzaamheid van dit project is een evidentie. Dankzij o.m. een doorgedreven dak-, gevel- en geluidsisolatie, zonnepanelen en een zuinig geothermisch verwarmingssysteem, legt het gebouw een zeer gunstige energieprestatie voor. Voor u als nieuwe eigenaar zal dit ongetwijfeld een positieve impact hebben op uw energiefactuur, én op uw dagelijkse leefcomfort dankzij onze installatie van een geothermische warmtepomp en zonnepanelen voor uw vloerverwarming, warm water en passieve koeling.

Had u graag meer informatie over het project Wit&Zwet? Wij staan u graag te woord ! Verkoopprijzen vanaf  150.000 €. Verkoop constructie aan 21% BTW en grond aan 10 % verkooprechten. Klik hier  en u vindt  alvast een uitgebreide voorstelling van dit uitzonderlijke project !

Wij staan klaar om je te ontvangen en je persoonlijk het project toe te lichten; 

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.