Wazelaar

Investeren in vastgoed

Dit project heeft units die ook geschikt zijn als investering. Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse.

Kleinschalig nieuwbouwproject van 5 appartementen en 2 woningen

De tijdloze architectuur, het doordacht gebruik van luxueuze materialen en de uitstekende ligging zorgen ervoor dat je hier je woondroom kan beleven. 

Ook op vlak van energiebehoefte is residentie Wazelaar mee met zijn tijd. Door gebruik te maken van extra energiebesparende maatregelen, de nieuwste bouwtechnieken en gebruik van zonnepanelen wordt hier de BEN-norm behaald. De appartementen behalen E30. Naast lage maandelijkse energiefacturen geniet je de eerste 5 jaar een korting van 50% op de onroerende voorheffing. Van een sterk punt gesproken! 

Dit project voldoet ook aan de voorwaarden om aan 6% BTW te verkopen!

Wil je graag meer weten over dit tijdloze nieuwbouwproject? Neem dan gerust contact op met ons & we helpen je graag verder! 

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *