Vondelen

5 stijlvolle en eigentijdse nieuwbouwwoningen.

Elke woning beschikt over een grote leefruimte met open keuken, en biedt rechtstreeks toegang tot het terras en de tuin via een groot schuifraam, inkomhall met toilet, vestiairehoek, trap en berging. Op de eerste verdieping vindt u een aparte toilet, 3 ruime slaapkamers met voldoende ruimte voor kasten en/of bergruimte. Een top afgewerkte badkamer met douche en bad.  Tot slot heeft u ook een zolderverdieping die  voor extra bergruimte zorgt. 

Elke woning beschikt ook over een privatieve garage en oprit, hierdoor kan je steeds je wagen op een veilige plek kwijt zonder te moeten zoeken achter een parkeerplaats. 

Binnenafwerking is nog te kiezen volgens uw persoonlijke smaak. Mooie afwerkingsbudgetten voor keuken, badkamer en vloeren. Uitstekende energieprestatie.


Residentiële en rustige toplocatie, met lokale handelszaken, scholen en sportinfrastructuur op slechts een boogscheut verwijderd. De halte voor de buslijn ligt op slechts 200m van uw voordeur. 

Neem zeker eens een kijkje op Vondelen nieuwbouwwoningen
U wenst meer te weten ? Een vrijblijvende presentatie op maat ? Geef ons een seintje ! Ons team staat klaar om u persoonlijk te adviseren en begeleiden. 
02 582 17 35 - visieplus@era.be

 

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.