Vlyminckshoek

11 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Investeren in vastgoed

Dit project heeft units die ook geschikt zijn als investering. Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse.

 

Jouw nieuwe thuis in Sint-Niklaas

Op de uiterst centraal gelegen locatie, Vlyminckshoek, kan je binnenkort hedendaags & comfortabel wonen. Het Vlyminckshoek wordt de nieuwe thuis van deze drie uitzonderlijke grote appartementen waarvan jij de afwerking nog zelf zelf mag bepalen! Alle appartementen zijn voorzien van gigantische grote terrassen waar je zalig kan vertoeven. Daarnaast is dit project volledig mee met zijn tijd en behalen de appartement een E-peil van E30. Dit wil zeggen dat je de eerste 5 jaar maar de helft van je onroerende voorheffing hoeft te betalen. Daarbovenop is dit project ook voorzien van zonnepanelen, van een pluspunt gesproken! 

Ben je op zoek naar je eigen investering en wens je het project winddicht aan te kopen zodat je het nog zelf kan afwerken? Geen enkel probleem, vraag onze nieuwbouwspecialist naar de mogelijkheden.

Zie jij jezelf binnenkort ook al thuiskomen in één van deze uitzonderlijke grote appartementen?
Neem gerust contact met ons op & we helpen je graag verder!

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.