Vlasmeers

 

Iedereen die Kuurne kent, kent de voormalige vlasloods gelegen in de Kortrijksestraat. De architecturale dakspelingen zijn typerend voor het gebouw en zorgen voor optimaallichtinval in de appartementen. Daarenboven is het gelegen op een boogscheut van het centrum van Kuurne en heb je een ideale verbinding met de R8.

Het nieuwbouw project bestaat uit 12 ruime appartementen, met grote leefterrassen. Het 1-slaapkamer appartement is 96 m² groot en heeft een leefterras van 9 m² met tuin. De 2-slaapkamerappartementen variëren tussen de 96 m² en de 119 m² en hebben buitenruimtes tussen de 10 m² en 75 m². Eén voor één zijn het grote appartementen, met ware leefterrassen.  

Appartementen 0.2 en 0.3 kunnen worden voorzien van extra hobbyruimte/bureau.

Daarenboven zijn er 19 ondergrondse autostaanplaatsen beschikbaar, die bereikbaar zijn via een autolift. Deze zijn verplicht aan te kopen (€17 000 excl. kosten). 

Bekijk hier enkele virtuele beelden:

Appartement 2.3: Woonkamerslaapkamer

Appartementen eerste verdiep: Woonkamer, slaapkamer

Appartementen gelijkvloers: Woonkamer, slaapkamer

Algemeen: Badkamer

Aarzel zeker niet om contact op te nemen indien u vragen heeft.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.