Villa Tiki

Villa TIKI is een kleinschalige laagbouw gebouwd op traditionele bouwwijze.  Ze krijgt een hedendaagse architectuur.  Ze wordt gebouwd uit de meest duurzame en verfijnde materialen van eerste kwaliteit die de stevigheid en het esthetische uitzicht waarborgen.  Werkelijk alles in deze residentie wordt tot in het kleinste detail uitgewerkt.

Villa TIKI bestaat uit 10 ruime luxeappartementen.  Er zijn 9 appartementen met 2 slaapkamers en 1 appartement met 3 slaapkamers.  Ieder appartement is voorzien van een inkom, vestiaire, toilet, 2 badkamers met bad of douche en lavabo in mooi afgewerkt meubel, ingebouwde keuken met de nodige toestellen, ruime living en berging.  Ieder appartement beschikt teven over een groot zonneterras.

In de kelderverdieping zijn er garages en bergingen voorzien.

Ieder appartement wordt voorzien van een individueel verwarmingssysteem op gas.  Het gebouw is voorzien van een akoestische isolatie en een uitstekende thermische isolatie!

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.