VESTA

Wij bieden u dit prachtige project aan van totale renovatie van een historisch gebouw dat deel uitmaakt van een groep architectonische gebouwen daterend uit het begin van de 19e eeuw. De combinatie van de charme en het karakter van de oude met alle voordelen van een nieuwbouw (moderne afwerking, huidige normen, energieprestaties, thermische isolatie, akoestische isolatie, enz.), is dit een zeldzame kans om een atypische woning te verwerven. 

Er zij op gewezen dat de verkoop plaatsvindt in het kader van de regeling inzake registratierechten en niet in het kader van de BTW-regeling (mogelijkheid tot terugbetaling van de registratierechten indien het na de renovatie vastgestelde kadastraal inkomen minder dan 745€ bedraagt en indien de kopers aan de voorwaarden voldoen). Volledige betaling zal geschieden bij aflevering (geen vooruitbetaling).

De residentie ligt dicht bij alle faciliteiten en gemakken, d.w.z. openbaar vervoer, treinstation Tamines, bushaltes, belangrijke wegen (N90 en E42), winkels, banken, apotheek, scholen, luchthaven, ziekenhuis...

Het gebouw bestaat uit 6 appartementen (2 per verdieping) met 1 of 2 slaapkamers (afhankelijk van uw wensen), waarvan sommige met een ruim balkon of terras, op het zuiden. Sommige hebben een ruim balkon of terras, op het zuiden, met een meer stedelijk uitzicht aan de voorkant, of een meer open uitzicht op de groene heuvel aan de achterkant.

De afwerking zal door de kopers worden gekozen naar gelang van de voortgang van de werkzaamheden, en de flats zullen afgewerkt en bewoonbaar worden opgeleverd.

Bovendien zal elk appartement worden geleverd met een privékelder die kan worden gebruikt als wasruimte, opslagruimte, enz. (water- en elektriciteitsaansluiting optioneel).

Een intelligente aankoop, ideaal als eerste aankoop of als zorgeloze investering. De woning is ook ontworpen om de kosten van mede-eigendom tot een minimum te beperken.

NB: Alle visuals en virtuele decoraties worden louter ter informatie verstrekt en zijn niet contractueel bindend.

INFOS OP 081 84 21 21 - ERA La Clé à Bouge / Namen 

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *