Veerstraat

Veerstraat

Woonerf "Veerstraat" met 7 stijlvolle BEN woningen op een mooie rustige locatie te Viersel. Het project omvat 1 open en 6 halfopen BEN bebouwingen welke volledig instapklaar worden afgewerkt in een landelijke strakke stijl met kwaliteitsvolle materialen.
7 Huizen
100% verkocht

Woonerf "Veerstraat" met 7 stijlvolle BEN woningen op een mooie rustige locatie te Viersel.

Het project omvat 1 open en 6 halfopen BEN bebouwingen welke volledig instapklaar worden afgewerkt in een landelijke strakke stijl met kwaliteitsvolle materialen. De woningen bestaan uit inkomhal met gastentoilet, ruime woonkamer met volledig geïnstalleerde keuken en berging. Boven bevinden zich nachthal, 3 slaapkamers, badkamer en een apart toilet. Verder beschikken de woningen over een ruime zolder welke toegankelijk is via een zolderluik met uitschuifbare ladder of optioneel via een vaste trap. Op de zolderverdieping kan u dan eventueel nog een extra grote slaapkamer of hobbyruimte voorzien. 

Bijzonderheden;
- Elke woning heeft een eigen garage of carport en aangelegde oprit met eigen staanplaats. 
- Alle tuinen worden volledig omheind en genivelleerd met aanleg terras. 
- E peil HOB < 30 met zonnepanelen
- Verkoop geschiedt onder Btw-stelsel (21% Btw op constructiewaarde + 10% registratierechten op het grondaandeel).
- Verkoop onder voorwaarden van de wet Breyne met 100% voltooiingsgarantie.
- Er is een volledige inspraak in afwerking.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.