Tresleca

Residentie Tresleca is een hedendaagse, moderne nieuwbouwresidentie in het centrum van Deerlijk.


De naam ‘Tresleca’ verwijst naar de middeleeuwse naam van de gezellige gemeente waar het project zich zal vestigen. Deerlijk is een gemeente met een rijke historie gelegen tussen de steden Waregem en Kortrijk. Vanuit het centrum is het slechts 1km naar invalswegen en 1,5 km naar de autosnelwegen richting Rijsel en Gent, een enorm goed bereikbare locatie dus. Op wandelafstand heeft u toegang tot volgende faciliteiten: scholen, bakker, slager, bank, winkels, openbaar vervoer, apotheek, restaurants ….

Op 10 minuten fietsen bevindt zich het natuurdomein ‘De Gavers’ te Deerlijk. Een ontmoetingsplaats van rust, sport en groen.


Mobiscore: 8,1


Residentie Tresleca bestaat uit 14 energiezuinige nieuwbouwappartementen en 1 handelsgelijkvloers op toplocatie. Elk appartement is voorzien van een zonnig zuidelijk gericht terras bereikbaar via de lichtrijke woonkamer met (half)open keuken. De keuze is aan u voor een appartement met 1, 2 of 3 slaapkamers.

Er werd gekozen voor een unieke ervaring in Tresleca door de keuze van duurzame materialen en maximale lichtinval. Achter het gebouw is een gemeenschappelijke inheemse tuin voorzien met terras en vijver, een ideale manier om dichtbij huis helemaal te ontspannen.

Ondergronds zijn verschillende staanplaatsen beschikbaar met of zonder berging, maar u kan ook kiezen voor een buitenstaanplaats.


Aarzel zeker niet om contact op te nemen voor meer info.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.