Tresleca

 

De hedendaagse, moderne nieuwbouwresidentie in hartje Deerlijk

De naam ‘Tresleca’ verwijst naar de middeleeuwse naam van de gezellige gemeente waar het project zich zal vestigen. Deerlijk is een gemeente met een rijke historie gelegen tussen de steden Waregem en Kortrijk. Vanuit het centrum is het slechts 1km naar invalswegen en 1,5 km naar de autosnelwegen richting Rijsel en Gent, een enorm goed bereikbare locatie dus. Op wandelafstand heeft u toegang tot volgende faciliteiten: scholen, bakker, slager, bank, winkels, openbaar vervoer, apotheek, restaurants …. Op 10 minuten fietsen bevindt zich het natuurdomein ‘De Gavers’ te Deerlijk. Een ontmoetingsplaats van rust, sport en groen.
Residentie Tresleca bestaat uit 14 energiezuinige nieuwbouwappartementen en 1 handelsgelijkvloers op toplocatie. Elk appartement is voorzien van een zonnig zuidelijk gericht terras bereikbaar via de lichtrijke woonkamer met (half)open keuken. De keuze is aan u voor een appartement met 1, 2 of 3 slaapkamers.
Er werd gekozen voor een unieke ervaring in Tresleca door de keuze van duurzame materialen en maximale lichtinval. Achter het gebouw is een gemeenschappelijke inheemse tuin voorzien met terras en vijver, een ideale manier om dichtbij huis helemaal te ontspannen.
Ondergronds zijn verschillende staanplaatsen beschikbaar met of zonder berging, maar u kan ook kiezen voor een buitenstaanplaats.
Bovendien profiteert u van 6% BTW bij aankoop van uw eigen en enige woonst.

 

 

Vraag je gratis brochure aan!

Wij bezorgen de brochure vrijblijvend bij jou thuis in de bus.

Residentie Tresleca in cijfers

 • appartementen te koop

  14 appartementen

  Residentie Tresleca bestaat uit 14 appartementen en 1 handelspand.

 • appartemeten te koop

  8,1

  De mobiscore geeft aan hoe goed een woning of locatie scoort op vlak van mobiliteit in Vlaanderen.

 • appartementen te koop

  Gezellige gemeente

  Deerlijk is een gezellige gemeente waar het project zich zal vestigen. De gemeente beschikt over een rijke historie. Vanuit het centrum ben je op slechts 1 km van de invalswegen en 1,5 km naar de autosnelwegen richting Rijsel en Gent.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.