Torenzicht

76 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Investeren in vastgoed

Dit project heeft units die ook geschikt zijn als investering. Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse.

 

Residentie ‘Torenzicht’ is een BEN-project van 20 nieuwbouwappartementen.

Verlaagd BTW-tarief van 6% van toepassing ipv 21%, contacteer ons voor meer info!

Dit project zal in een moderne stijl met een hoogwaardige afwerkingsgraad uitgevoerd worden met de eisen van energie-prestatie-regelgeving van vandaag. De appartementen hebben een oppervlakte van 61m2 tot 136m2. Dit maakt het project voor iedereen interessant: zowel als alleenstaande, als koppel of als gezin vindt u precies wat u zoekt!

Elk appartement is ingedeeld in inkomhal, gastentoilet, 1/2 of 3 slaapkamer, badkamer, leefruimte met open keuken, berging en terras. De appartementen hebben ventilatie systeem C+, vloerverwarming en zonnepanelen.

‘Torenzicht’ is op een gemakkelijke manier verbonden met alle mogelijke faciliteiten: via de toekomstige doorsteek bereikt u vlot ‘het fort van Kessel’ & de ‘Kesselse Heide’, op wandelafstand vindt u een bakker, slager, supermarkt, openbaar vervoer enz.

De site bestaat uit 3 woonblokken met ondergrondse kelder met autostaanplaatsen, garageboxen, private bergingen en een fietsenstalling die toegankelijk is met een fietsenlift. 

 

Residentie Torenzicht in beelden

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.