Tonkin.

21 Huizen
Adres: Tonkinstraat 13 , 9700, Oudenaarde
Groen en energieneutraal wonen nabij de stad Oudenaarde
tonkin-oudenaarde-render-exterieur-frontaal-verdiep-web.JPG
10% verkocht

De voordelen van dit project

Ontdek Tonkin: een sprankelende nieuwe en duurzame woonwijk met 21 instapklare eengezinswoningen. Deze buurt biedt de perfecte balans tussen stedelijk leven en natuurlijk genot. Deze gezellige buurt ligt op wandelafstand van het bruisende centrum van Oudenaarde en grenst aan het rustige natuurgebied ’t Spei.


Tonkin zet zich volledig in voor een duurzame en energiezuinige levensstijl. gaan we voor duurzaam en uiterst energiezuinig wonen. Deze energieneutrale woningen zijn niet zomaar een loze belofte want deze moderne woningen verbruiken op jaarbasis evenveel energie als ze zelf opwekken. Goed voor het klimaat én je budget!


Met drie verschillende woningtypes om uit te kiezen heeft deze plek alles in huis voor starters, jonge koppels, gezinnen of investeerders. Wooncomfort staat er bovendien centraal, dankzij een optimale zongerichte oriëntatie, een prachtig aangelegde tuinen én het gemak van een eigen parkeerplaats.


Welkom in Tonkin!


Neem gerust contact op met onze nieuwbouwspecialisten voor meer informatie!

Maxime Verspeeten
ERA BELGIUM
Maxime Verspeeten
Mathias Coorevits
ERA COOREVITS
Mathias Coorevits
Sluiten
Maxime Verspeeten
Mathias Coorevits
Geïnteresseerd?

Investeer in vastgoed

Dit project heeft units die geschikt zijn als investering. Gebruik onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact met ons op.