Seapromotion Knokke-Heist.

30 Huizen
Adres: Heistlaan 168 , 8301, Knokke-Heist
Herbronnen met het zachte geruis van de zee op de achtergrond. Een briesje in de haren en het comfort van je eigen stek. Dat is Seapromotion. Een luxueuze strandchalet, op maat van je wensen en noden.

De voordelen van dit project

JE VAKANTIEWONING IN KNOKKE-HEIST

Voor zijn bewoners is Knokke-Heist meer dan zomaar een stad. Ze zijn fier op hun woonplaats en tonen zich graag in het straatbeeld. Zij zijn het die de uitstraling van Knokke kracht bijzetten. Net als jij, met een tweede verblijf in de prestigieuze badstad.


ZIEN EN GEZIEN WORDEN

Tijdens een vakantie in Knokke-Heist beleef je elke dag iets anders. Verken de exclusieve boetiekjes tijdens een uitvoerige shopnamiddag, flanneer langs de excentrieke kunstgalerijen of ga luilekker zonnen op het strand.


ALLES DICHTBIJ, VOOR JONG EN OUD

Op wandelafstand van de dijk ben je in ons vakantiepark in Knokke-Heist altijd snel op weg. In minder dan 10 minuten ben je aan de tramhalte of het treinstation. Je wandelt op je gemak naar het nabijgelegen shoppingcenter voor je boodschappen. Of je komt tot rust in het groen van natuurgebied De Kleiputten. Dat en meer, vlakbij je vakantieverblijf.


Natuurlijk zijn er ook op het vakantiepark zelf heeft wat voorzieningen om een aangenaam verblijf te garanderen:

  • rustig, klein park
  • kinderspeeltuin
  • wasserette
ERA SERVIMO
Stefan Van Den Heuvel
Sluiten
Geïnteresseerd?

Investeer in vastgoed

Dit project heeft units die geschikt zijn als investering. Gebruik onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact met ons op.