Savery

De perfecte ligging, pal in het centrum van Kortrijk, is een prachtige locatie voor iedereen wie houdt van het bruisende stadsleven dat Kortrijk je te bieden heeft. 

Dit dakappartement is gelegen op de hoek van de Doorniksestraat en het mooie schouwburgplein. Vanaf het 4e verdiep heb je een mooi zicht, vanuit je woonkamer, op dit historisch plein. 

Naast het prachtig zicht, heeft het appartement zelf ook vele troeven. De open keuken met ruime leefruimte bijvoorbeeld, of de  grote masterbedroom met suite badkamer. Deze penthouse heeft een bewoonbare oppervlakte van 75,31 m² en een terras van 7,47 m². Daarnaast is er een mogelijkheid tot het aankopen van een kelderberging. 

Dit appartement werd gebouwd met het oog op kwalitatieve afwerking en duurzaamheid. De unieke ligging van dit project maakt dat dit een pareltje is in zijn klasse! 

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.