Robinia

45 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Investeren in vastgoed

Dit project heeft units die ook geschikt zijn als investering. Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse.

OPENDEUR

Kom langs op zaterdag 18 juni tussen 10u en 12u. Bezoek het modelappartement zonder afspraak

 

Betaalbaar wonen in hartje Kortrijk.

Deze appartementen situeren zich tussen het Baggaertshof en het K shoppingcenter. Dit kleinschalig project omvat 9 appartementen. Deze appartementen zijn de perfecte match voor wie graag centraal wil wonen met aandacht voor lichtinval, comfort en functionaliteit. Alles is werkelijk binnen handbereik, parkeermogelijkheden heeft u op de parking van de Veemarkt en K. Deze ligging is dus ideaal voor eigen bewoning of investering. Bovendien biedt Residentie Robinia de mogelijkheid tot aankoop onder het BTW-stelsel van 6%! Kies voor Robinia en verhuis meteen naar je nieuwe thuis. 

Even tot rust komen in de prachtige omgeving? Dat kan! Residentie Robinia ligt slecht op enkele stappen van het prachtige stadspark t'Plein.

 

 

Vraag je gratis brochure aan!

Wij bezorgen de brochure vrijblijvend bij jou thuis in de bus.

Residentie Robinia in cijfers

 • appartementen te koop Robinia

  9 appartementen

  Residentie Robinia bestaat uit 9 appartementen en 1 handelspand.

 • Appartementen te koop residentie Robinia

  14 parken

  De residentie bevindt zich op wandelafstand van de verschillende parken in hartje Kortrijk. Ideaal om tot rust te komen!

 • Appartementen te koop Residentie Robinia

  Openbaar vervoer

  De residentie is ideaal gelegen voor het gebruik van openbaar vervoer. De 15 buslijnen en het station van Kortrijk zorgen ervoor dat je overal geraakt. 

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.