Rietgracht

Investeren in vastgoed

Dit project heeft units die ook geschikt zijn als investering. Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse.

Kom jij binnenkort thuis in één van deze hedendaagse & luxueuze appartementen op slechts enkele meters van het centrum van Oudenaarde? Deze appartementen zijn volledig afgewerkt met de meest kwalitatieve materialen & zijn dus meteen instapklaar. Ieder appartement is voorzien van een leuk & zonnig terras waar je heerlijk kan vertoeven.


De ligging, kwalitatieve afwerking en de energiezuinigheid van dit project zijn slechts enkele van de vele voordelen aan deze appartementen.


Dit project komt ook in aanmerking voor het verlaagde BTW-tarief van 6%!


Indeling: inkomhal met apart toilet en toegang tot de berging (4m²), daarna kom je in de lichtrijke leefruimte (35m²) met aansluitend de keuken (8m²) voorzien van alle toestellen. Buiten kan je heerlijk vertoeven op het zuid gerichte terras (16m²). Via de nachthal volledig afgewerkt met ingemaakte kasten krijg je toegang tot de 2 ruime slaapkamers (14-12m²) en een volledig ingerichte badkamer (4,5m²).


Daarnaast dien je nog een parkeerplaats (7.500 euro) en berging (8.000 euro) bij aan te kopen


Zie jij jezelf al thuiskomen in één van deze luxueuze appartementen?


Neem dan gerust contact met ons op & wij helpen jou graag verder!

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *