Residentie Zavelkuil

Zorgeloos wonen op een unieke locatie.

 

Op een unieke hoeve-site te Wommersom start Vimoda bv binnenkort met de realisatie van 6 erkende assistentiewoningen.

Verschillende facetten zoals een bibliotheek, een cafetaria met terras, ontspanningsruimtes, een prachtige binnentuin, … op deze unieke locatie dragen bij tot een aangename, warme en zorgeloze beleving.

De initiatiefnemer Vimoda, die tevens de uitbating op zich neemt, draagt verzorging, dienstverlening en begeleiding met een zeer persoonlijke en respectvolle aanpak, hoog in het vaandel.

 

Kortom, wil je zorgeloos wonen en genieten op een gezellige en kleinschalige site? Dan is Residentie Zavelkuil misschien wel iets voor jou! Een assistentiewoning huren kan al vanaf 36 €/dag (kosten water/gas/elektriciteit inbegrepen)!

 

Alle onze assistentiewoningen voldoen ruim aan de infrastructurele en organisatorische normen, opgelegd door het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid.

Het voldoen aan deze erkenningsnormen biedt onze de residenten de nodige kwaliteitsgaranties m.b.t. de beleving op onze de site.

 

Heeft u interesse in een aankoop dan brengt de erkenning van onze de assistentiewoningen ook enkele financiële voordelen met zich mee;

 

-       Aankoop aan een verlaagd BTW-tarief van 21% naar 12% en zelfs 6% is mogelijk wanneer de assistentiewoning de enige woning van de eigenaar betreft.

-       Vrijstelling op de jaarlijkse onroerende voorheffing.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.