Residentie 't Gelaeg

 

Hedendaags nieuwbouwproject 't Gelaeg

Op wandelafstand van de Scheldedijk, het Gelaagpark en natuurgebied Roomkouter wordt residentie ’t Gelaeg ontwikkeld. Een hedendaags nieuwbouwproject bestaande uit een gevarieerde mix van 13 appartementen met 1, 2, 3 of 4 slaapkamers met achterliggende garages.
De appartementen kunnen nog naar smaak ingericht worden aan de hand van ruime budgetten en beschikken allen over mooie, zuidgerichte terrassen. De zonnepanelen en hoogwaardige isolatiematerialen zorgen voor een goede energieprestatie. 
(E-peil: max 50).

Troeven van 't Gelaeg

 • Nieuwbouw

  Kleinschaligheid

  Het volledige project bestaat uit slechts 13 appartementen. Dit zorgt ervoor dat het heel gezellig wonen blijft. 

 • Nieuwbouw

  Afwerking

  Je kan de afwerking van je appartement nog volledig zelf beslissen aan de hand van de ruime budgetten. Op deze manier bepaal jij zelf hoe je zal wonen: modern, landelijk, ...  

 • Nieuwbouw

  Groene omgeving

  In de buurt van Residentie 't Gelaeg vind je tal van mogelijkheden om even helemaal te ontstressen: het Gelaagpark, Scheldedijk, ... 

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.