Residentie PUR SANG

93 moderne en erkende assistentiewoningen voor de 65 plusser die op zoek is naar een comfortabel, luxueus afgewerkt appartement met ruime terras.


Hier staat u als bewoner centraal. Dankzij het ruime dienstenpakket en de 6/7 anwezige woonassistenten voelt PUR SANG aan als thuis en kan u heerlijk genieten, zonder zorgen.


Wie graag de plannen of het lastenboek van deze appartementen had bekomen neemt hiervoor best contact op met vicky@immobossuyt.be.


Bent u geïnteresseerd voor eigen bewoning of bent u op zoek naar een investering met rendement?


Deze luxueuze nieuwbouw serviceflats zullen vlot verhuren!

Door de vergrijzing van onze bevolking is er enorm veel vraag naar appartementen te koop of te huur waar er een dienstverlening voorzien is. We willen nu eenmaal zolang mogelijk zelfstandig wonen en gaan en staan waar we willen. De 65 plusser is een vlotte en actieve persoon die volop wil genieten van elke dag.


Door de topligging van deze assistentiewoningen- nabij het centrum van Waregem - en door de 24/7 dienstverlening in deze residentie zal uw appartement vlot verhuurd worden.


In residentie PUR SANG wordt er een eigen brasserie voorzien waar u zonder reservatie doorheen de dag kan genieten van een heerlijke maaltijd of een koffietje. Onverwachts bezoek kan samen met jou in deze brasserie langsgaan. Kapper nodig? Of wenst u naar de fitness te gaan? Ook dit vormt geen probleem want deze diensten worden inpandig voorzien.


Wil u meer weten over dit leuke concept van assistentiewoningen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wie een assistentieflat van dichtbij wil zien kan nu al een persoonlijke rondleiding reserveren in het modelappartement te Waregem. (bezoeken voorzien rond juni 2021)


Tot binnenkort!

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.