Residentie Oscar

17 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

 

Residentie Oscar, jouw nieuwe thuis 

Residentie Oscar, een geslaagde combinatie van rustig en comfortabel wonen in jouw BEN*-appartement.
Vlak aan de Durme en pal in het centrum van Lokeren verrijst 'Residentie Oscar' waar je groen en open kan wonen in een verstedelijkt gebied, wat moet je nog meer hebben? Door het samenspel van de vrijstaande gebouwen rond de sfeervolle binnentuin, wordt er een speels en open architecturaal geheel gecreëerd. Gecombineerd met het lichtrijke karakter van de nieuwbouwappartementen en de hoge afwerkingsgraad, biedt Residentie Oscar jou een ultiem wooncomfort.
Ook op vlak van energiebehoefte loopt residentie Oscar voor op z’n tijd. Door gebruik te maken van extra energiebesparende maatregelen en de nieuwste bouwtechnieken behaalt ieder appartement de BEN-norm*. Naast lage maandelijkse energiefacturen geniet je de eerste 5 jaar een korting van 50% op de onroerende voorheffing. Van een sterk punt gesproken! 
*Bijna Energie Neutraal wonen

Zie jij jezelf hier al thuiskomen? 

Dit project valt onder het verlaagde BTW-tarief van 6%
in plaats van 21%! 
Vraag zeker naar de voorwaarden. 

Troeven residentie Oscar

 • Nieuwbouw Oscar

  Locatie

  Residentie Oscar ligt op wandelafstand van het centrum van Lokeren. Dit zorgt er voor dat niets echt ver weg is. 

 • Nieuwbouw Oscar

  BEN

  BEN staat voor Bijna Energie Neutraal wonen. Alle appartementen behalen deze norm wat wil zeggen dat je iedere maand een lage energiefactuur zal hebben én je krijgt de eerste 5 jaar een korting van 50% op de onroerende voorheffing.

 • Nieuwbouw Oscar

  Groene omgeving

  Zowel in als rond residentie Oscar kan je genieten van een heerlijk groene omgeving. 

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *