Residentie 'Oscar'

  

Een geslaagde combinatie van rustig en comfortabel wonen in het levendige Lokeren.

 

Vlak aan de Durme en pal in het centrum  van Lokeren verrijst 'Residentie Oscar', de nieuwe referentie in groen en open wonen in een verstedelijkt gebied.

Door het samenspel van de drie vrijstaande gebouwen rond de sfeervolle binnentuin, wordt er een speels en open architecturaal  geheel gecreëerd. Gecombineerd met het lichtrijke karakter van de nieuwbouwappartementen en de hoge afwerkingsgraad, biedt Residentie Oscar jou ultiem wooncomfort.

De 34 appartementen  zijn allen voorzien van een ruim terras of gezellige tuin en beschikken over parkeergelegenheid. Een groene oase in een centrumgebied, wat moet je nog meer hebben? 

Dit nieuwbouwproject is eveneens een uitstekende keuze voor investeerders. Uw potentieel rendement berekenen op uw maat? Neem gerust contact op met de makelaar. 

Residentie Oscar in cijfers

gebouwen

3 gebouwen

De 3 vrijstaande gebouwen omringen de gezellige binnentuin

appartementen

34 appartementen

Functioneel en stijlvol ontworpen appartementen

momenten

365 te beleven momenten

Geniet 365 dagen lang van al het moois dat Lokeren te bieden heeft

Residentie Oscar in beelden

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.