Residentie Leiekant II

Karaktervol nieuwbouwproject gelegen in een landelijke omgeving met wijds uitzicht richting de Leie, met zijn groene meersen, oevers en wandelpaden. Niettegenstaande is er in de onmiddellijke omgeving ruime sportvoorziening en winkelgelegenheid.

Het project bestaat uit 36 appartementen, waarvan 3 met 1 slaapkamer en 33 met 2 slaapkamers. Elk appartement geniet een ruim terras. Op het gelijkvloers bevinden er zich 6 appartementen, waarvan 1 studio. Op de bovenliggende verdiepingen zijn er telkens 6 appartementen per bouwlaag.

Elk appartement bestaat uit een inkomhal, apart toilet, woonkamer, open keuken, berging, badkamer, 1 of 2 slaapkamers en terras.

In de ondergrondse parking zijn zowel staanplaatsen als gesloten parkeerboxen beschikbaar. Daarenboven is er ook een fietsenberging voorzien voor alle bewoners.


Ligging:

+ rustige buurt, groene omgeving

+ op 250m van de Leie en op wandelafstand van supermarkt / winkels

+ vlotte aansluiting op A17 en E403, bushalte op 250m, 10 min fietsen van centrum

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *