Residentie Karmel

 

Prachtig wonen op een historische locatie
in hartje Sint-Niklaas

Op de voormalige kloostersite van de Karmelietessen worden er 33 wooneenheden, een ondergrondse parking, individuele bergingen (t.w.v. €5.000, inbegrepen in de prijs), een gemeenschappelijke fietsenberging én een prachtige binnentuin opgetrokken. 

Er is keuze tussen 1- 2- en 3-slaapkamerappartementen, allen voorzien van een zongericht terras met zicht op de binnentuin. Van de hand van het gerenommeerde architectenbureau Arch&Teco is dit een pareltje om in te wonen. 

Een extra troef is de energiescore voor dit project. Deze is <E50 waardoor de appartementen zeer energievriendelijk zijn. Bovendien wordt er naar een verbeterde EPB score gestreefd waar mogelijk. 

tuin nieuwbouwproject Karmel in Sint-Niklaas

Karmel in cijfers

symbool appartementen

33 wooneenheden

Het appartementsgebouw bestaat uit 33 wooneenheden en bevindt zich in de voormalige kloostertuin.

icoon parkeerplaats en fietsenberging

Parking en fietsenberging

Elk appartement beschikt over een eigen ondergrondse parkeerplaats. Daarnaast is er ook een ruime afgesloten fietsenberging voorzien.

icoon berging

Privatieve berging

Een individuele privatieve berging ter waarde van €5.000 is in de prijs inbegrepen.

Karmel in beelden

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.