Residentie Hoppe

Van woondroom tot droomwoning

Residentie Hoppe ontleent zijn naam aan de brouwerij die vroeger op deze locatie gevestigd was. In de twee gebouwen zijn er 38 nieuwbouwappartementen voorzien, elk met een ruim en zuidwest georiënteerd terras.
De appartementen bieden een interessante combinatie van comfortabel wonen met een moderne architectuur en veel lichtinval in een groene omgeving. Door het gebruik van duurzame materialen en de hoogwaardige afwerking (met groendak) laat de architectuur de natuur voor zich spreken. 
 
Residentie Hoppe bevindt zich op wandelafstand van de Schelde en met zicht op het Gelaagpark. Je geniet van deze groene omgeving op jouw eigen terras, in jouw privatieve tuin of in de gemeenschappelijke binnentuin.

Residentie Hoppe is een project dat zich uitstekend leent voor een slimme investering.
Bovendien zit het project in de afwerkingsfase en zijn dit allemaal appartementen met huurgarantie! 

Residentie Hoppe in cijfers

 • icoon huis

  38 wooneenheden

  Er worden 2 gebouwen gerealiseerd die samen 38 appartementen bevatten

 • icoon auto fiets

  3 parkeermogelijkheden

  Er is een ondergronds parkeergarage met garageboxen en staanplaatsen. Er is een bovengrondse parking en er komt ook een gemeenschappelijke fietsenberging

 • icoon bank en boom

  3 keer buiten vertoeven

  De gelijkvloersappartmenten beschikken over een privétuin. De resterende appartementen hebben elk hun eigen zuidwest georiënteerd terras en je kunt ook vertoeven in de gemeenschappelijke binnentuin

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.