Residentie Hoppe

Van woondroom tot droomwoning

Residentie Hoppe ontleent zijn naam aan de brouwerij die vroeger op deze locatie gevestigd was. In de twee gebouwen zijn er 38 nieuwbouwappartementen voorzien, elk met een ruim en zuidwest georiënteerd terras.
De appartementen bieden een interessante combinatie van comfortabel wonen met een moderne architectuur en veel lichtinval in een groene omgeving. Door het gebruik van duurzame materialen en de hoogwaardige afwerking (met groendak) laat de architectuur de natuur voor zich spreken. 
 
Residentie Hoppe bevindt zich op wandelafstand van de Schelde en met zicht op het Gelaagpark. Je geniet van deze groene omgeving op jouw eigen terras, in jouw privatieve tuin of in de gemeenschappelijke binnentuin.

Residentie Hoppe in cijfers

icoon huis

38 wooneenheden

Er worden 2 gebouwen gerealiseerd die samen 38 appartementen bevatten

icoon auto fiets

3 parkeermogelijkheden

Er is een ondergronds parkeergarage met garageboxen en staanplaatsen. Er is een bovengrondse parking en er komt ook een gemeenschappelijke fietsenberging

icoon bank en boom

3 keer buiten vertoeven

De gelijkvloersappartmenten beschikken over een privétuin. De resterende appartementen hebben elk hun eigen zuidwest georiënteerd terras en je kunt ook vertoeven in de gemeenschappelijke binnentuin

Residentie Hoppe in beelden

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.