Residentie Gregorius

36 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Energiezuinig nieuwbouwproject voorzien van een privé terras, gemeenschappelijke tuin, ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Ligging

De lichte, moderne buitengevel biedt een zachte uitstraling, te midden van deze residentiële buurt in Schakkebroek, een deelgemeente van Herk-de-Stad. Een school en verschillende winkels liggen in de nabije omgeving en via deze locatie vinden we snel een verbinding richting Herk-de-Stad zelf of omliggende gemeenten zoals Geetbets, Nieuwerkerken, Alken of Hasselt. 

Aanbod

Dit kleinschalige project is opgebouwd rond een groen binnenplein, waar in het midden 2 woningen met 3 slaapkamers te vinden zijn. Aan de linker- en rechterzijde worden appartementen met 2 slaapkamers voorzien op het gelijkvloers en de eerste verdieping. Iedere bewoner van een woning of appartement kan genieten van een privé terras en gebruik maken van de gemeenschappelijke, volledig omheinde tuin rondom het gebouw. 

Voor elke wooneenheid is een ondergrondse parkeerplaats en kelderberging voorbehouden (verplicht bij aan te kopen). Aan de zijkant van het gebouw zijn enkele bezoekersparkeerplaatsen aanwezig.

Troeven

- Zeer energiezuinig (E-peil <20): warmtepomp, zonnepanelen, ventilatie D, vloerverwarming,…

- Residentiële ligging

- Geen prijsherziening

- Werken zijn reeds gestart: oplevering +/- eind 2023

Wenst u meer informatie over dit knappe project? Neem dan zeker contact op met ons kantoor: jessy@eranobis.be

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *