Residentie De Munt

36 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Dit nieuwbouwproject van erkende assistentiewoningen  biedt u alle comfort in een modern wooncomplex. Het pand werd gebouwd met hoogstaande architectuur in het bruisende stadscentrum van Mechelen.

In totaal werden 17 appartementen gecreëerd waarvan 3 met eigen tuin, 11 ondergrondse autostaanplaatsen welke bereikbaar zijn via een autolift, 17 private bergingen, gemeenschappelijke fietsenstalling en een gemeenschappelijke ruimte. Alle wooneenheden beschikken over een terras. De appartementen hebben een oppervlakte van circa 68m² tot 105m². De penthouses hebben een oppervlakte van circa 115m² tot 137m².


Zowel voor bewoners als investeerders.


Zorg- of assistentie-appartementen:

Alle appartementen zijn uitgetekend om de oude dag hierin te kunnen doorbrengen. Er zijn extra brede gangen en deuren, inloopdouches, noodknoppen,... voorzien.

Er werd een samenwerkingsovereenkomst met een gerenommeerde zorginstantie afgesloten die kan instaan voor een basisdienstverlening (24u noodoproep, interventie,...) en de organisatie van extra dienstverlening. Een afwijking van de leeftijdsgrens kan aangevraagd worden. Aan deze dienstverlening is een dagelijkse vergoeding verbonden. Meer informatie over wat een erkende assistentiewoning juist inhoudt, kan u terugvinden op https://publicaties.vlaanderen.be/view-file/23702.


BTW tarief:

Op dit project is er de mogelijkheid om aan 6% of 12% BTW ipv 21% aan te kopen. Vraag gerust aan onze makelaar of u hiervoor in aanmerking komt.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *