Residentie De Kapel

 

De Kapel, jouw ultieme woonbeleving

 

Dit project neemt deel aan de ERA Open Huizen Dag! 
Bezoek het op zaterdag 5 juni tussen 11u30 en 13u.

In het rustige Steendorp, deelgemeente van Temse, realiseren we binnenkort woonproject De Kapel, een bijzondere plek waar rust, elegantie, licht en comfort overvloedig aanwezig zijn. Een plek waar je graag vertoeft, ontvangt, beleeft en droomt.
Het zuid geörienteerde gebouw omvat 18 wooneenheden en bevindt zich in een groene, maar tegelijk stedelijke omgeving, een unieke combinatie.
De nieuwbouwappartementen beschikken over een privatieve bovengrondse autostaanplaats en een kelderberging. De zonnige terrassen genieten een weids uitzicht over natuurgebied De Roomkouter en de Schelde.
Er werd gekozen voor een uitgepuurde moderne architectuur. De speelse vorm en witte gevel met rode bakstenenaccenten geeft het geheel een unieke uitstraling.
Residentie De Kapel wordt volledig instapklaar afgewerkt. Naast de integratie van duurzame materialen, ventilatie en isolatie, wordt de zon zoveel mogelijk als natuurlijke warmte- en lichtbron gebruikt. Kies uit een studio of een 1- of 2-slaapkamerappartement met een bewoonbare oppervlakte die varieert van 50 m² tot 118 m².

Troeven van De Kapel

 • Centrale ligging

  Centrale ligging

  De Kapel is gelegen in een stedelijke omgeving maar in slechts een paar minuten ontdek je ook enkele mooie natuurparken zoals het Gelaagpark en het Fort van Steendorp. 

 • Instapklare afwerking van nieuwbouwproject De Kapel

  Instapklare afwerking

  Alle appartementen worden instapklaar afgewerkt. Dit zorgt ervoor dat jij je helemaal geen zorgen meer hoeft te maken. 

 • Private autostaanplaats voor ieder appartement

  Private autostaanplaats

  Iedereen beschikt over een private autostaanplaats binnen het project. Geen stress meer over het parkeren van je auto! 

De Kapel in beelden

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.