Residentie De Bem

De Bem, een Nederlands dialect voor ‘vlechtwerk’ waarbij wij vernieuwende architecturale en functionele toepassingen hebben ‘gevlochten’ aan een hedendaags en uniek woonconcept.

De naam verwijst tevens naar de achterliggende beek (de Kleine Herk), zoals deze plek van oudsher wordt genoemd door de inwoners van Stevoort. Met dit uniek project wensen we een authentieke uitstraling te geven aan een gediversifieerde woonaccommodatie in een natuurlijke omgeving met een mooi landschappelijk uitzicht, waarbij het geheel meer is dan de som van de delen (combinatie van een half-open woning met 4 urban-villa appartementen, vernieuwende materiaalcombinaties, open-gesloten, inpandige terrassen met expliciete privacy…).

Residentie De Bem zal opgericht worden langs de Hasseltse Dreef vlak bij het centrum van Stevoort - een westelijke deelgemeente van Hasselt- , in de onmiddellijke buurt van een heel aantal centrumfuncties, zoals een basis- en secundaire school + sporthal (Mariaburcht), een dorpsplein met een divers aanbod aan horeca, winkels, supermarkt, de kerk. Tevens ligt dit project recht tegenover villawijk het Sterrebos waarmee het project een mooie residentiële relatie zal ontwikkelen.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.