Residentie Clément

23 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Investeren in vastgoed

Dit project heeft units die ook geschikt zijn als investering. Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse.

Residentie Clément wordt een nieuwbouwproject in het centrum van Zwevegem op een zeer rustige locatie. Het project is gelegen in de Kasteelstraat, een éénrichtingsstraat op 200m van de kerk. Zo combineert het project alle voordelen van het leven in het centrum zonder enige last van de drukte. Vanuit centrum Zwevegem sta je op zo'n 5 min aan de op- en afritten E17 en R8, maar geniet je ook van het landelijke karakter van de gemeente met vele recreatievoorzieningen.

De appartementen genieten van een optimale oriëntatie, met de leefruimte en keuken naar het zuiden gericht profiteert elk appartement van maximale lichtinval. De appartementen variëren tussen de 61 & 119 m². Met terrasoppervlaktes tussen 13,5 m² en 37,93 m² kan je zorgeloos genieten van de rustige ligging in het zonnetje! Hier begint mooi wonen.

Voorzien van alle comfort voldoen de appartementen in het project aan de huidige regelgeving op vlak van EPB, ventilatie, brandveiligheid, ...

Bij residentie Clément bent u ook gerust op vlak van mobiliteit. Vlot te bereiken in het centrum van Zwevegem en voorzien van 9 garageboxen met sectionale poort en overdekte fietsenstalling is parkeerplaats géén probleem. 

De bouwwerken zijn reeds gestart. Wees er nog snel bij om de afwerking van uw appartement te kunnen kiezen! Laatste 2 appartementen beschikbaar! Contacteer ons telefonisch op 056/ 75 57 47 of via mail: info@erabecue.be

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.