Residentie City Park

Residentie City Park biedt prachtig afgewerkte, hedendaagse, lichtrijke en ruime nieuwbouwappartementen met grote terrassen. Deze “villa” residentie van de signatuur van Jan Delhuvenne huisvest 10 energiezuinige appartementen (E40). Groene en rustige locatie in het hart van de stad Harelbeke, tegenover het park. Alle voorzieningen (winkels, diensten, openbaar vervoer) binnen handbereik. Het beschikt over 14 garages (afzonderlijk te koop) met geautomatiseerde sectionaal poort en 10 bergruimtes op de kelderverdieping.


Het project heeft een moderne vormgeving met grote raampartijen, plaatsbesparende vloerverwarming, kamerhoge deuren en grote leefterrassen. De prachtige appartementenresidentie heeft met 4 open zijden de allure van een villa. Dit heeft als voordeel dat de meeste appartementen aan drie zijden ramen hebben waardoor ze zeer lichtrijk zijn en veel ruimtegevoel geven. Het mikt doelbewust op de bewoner die het tikkeltje meer wil qua architectuur, ligging, (akoestisch) comfort, lichtinval en ruimte.

Unieke locatie – Tijdloos ontwerp - Royale afwerking – Ruim en lichtrijk – Grote terrassen - Royale inrichtingsbudgetten voor keuken en badkamer - Zeer hoge mobiliteitsscore (8,9) - 100% voltooiingswaarborg volgens Wet Breyne - VERKOOP ONDER BTW 6% MOGELIJK


De 4 grote appartementen (verdieping 2 en 3) hebben een oppervlakte van ca. 120 m². Ze beschikken over 2 zeer ruime slaapkamersconfiguratie met mogelijkheid tot dressing. Tevens is een bureauhoek of bijkomende slaaphoek mogelijk. De penthouses op de derde verdieping hebben het ruimtegevoel van een loft omdat de living doorloopt tot in het dak. Beide penthouses beschikken ook over een zolderruimte die kan dienstdoen als bijkomende berging. De 4 middelgrote appartementen ca. 100 m² (gelijkvloers en eerste verdieping) hebben elk twee ruime slaapkamers. Er zijn twee éénslaapkamerappartementen van ca. 50 m² met alle comfort. De appartementen op het gelijkvloers beschikken elk over een tuin.


De appartementen in Residentie City Park onderscheiden zich door hun locatie, grootte, ontwerp en afwerkingsgraad. Dit zorgt niet enkel voor hoogstaand leefcomfort maar ook voor meerwaarde op termijn:

 1. Locatie: zeer centraal en rustig gelegen schuin tegenover het park in Harelbeke. Winkels, scholen, diensten, restaurants en openbaar vervoer op wandelafstand (100-200 m).
 2. Grootte: De appartementen zijn zeer ruim tot 120 m² en hebben een ruim (coronaproof) terras tot 23m² of tuin tot 90m².
 3. Hedendaags ontwerp met tijdloze materialen van de signatuur van architect Delhuvenne
 4. Hoge afwerkingsgraad: tot in de puntjes afgewerkt met kwalitatieve materialen:
  1. Grote raampartijen van vloer tot plafond in de living. Zeer lichtrijk en aangenaam ruimgevoel. Kwalitatieve aluminium schuiframen
  2. Performante vloerverwarming op lage temperatuur: energiezuinig (ca. 20% zuiniger), plaatsbesparend, gelijkmatige warmteverdeling, geen koude tegels, hoogstaand leefcomfort, onzichtbaar (esthetiek), minder stof, betere relatieve vochtigheid.
  3. Ruime elektriciteitsvoorzieningen. Videoparlofonie.
  4. Zonnepanelen: ieder appartement beschikt over eigen zonnepanelen (discreet geplaatst op het dak van de garages achteraan het perceel). Energiezuinig en duurzaam!
  5. Kwalitatieve bouwmaterialen: vb. silicone sierpleister hydrofuge (tegen bevuiling), lift merk Kone, Elektriciteit NIKO, …
  6. Bijzondere aandacht voor akoestische isolatie
  7. Hoogstaand binnenschrijnwerk: Kamerhoge deuren. De ruimte lijkt hierdoor hoger.
  8. Garages beschikbaar met geautomatiseerde sectionaalpoort met afstandsbediening.
  9. Balansventilatie type D met warmterecuperatie: comfort, energiezuinig en gezond binnenklimaat.
  10. E-peil 40. S peil 31. Zeer energiezuinig. Bepaalde appartementen genieten van een 100% korting op de onroerende voorheffing.
  11. Ruim inrichtingsbudget voor keuken, badkamer en vloeren

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.

ERA Bossuyt

Holstraat 86 8790 Waregem
Teo Van Elslande
Teo Van Elslande