Residentie Casteleyn

LAATSTE APPARTEMENT EN BEL-ETAGE TE KOOP!

Ligging:
Dit hedendaagse project vinden we terug nabij het centrum van Ardooie. Residentie De Casteleyn bestaat uit 3 bouwlagen met een totaal van 6 appartementen en een bel-étage die variëren van 2 tot 3 slaapkamers. Hiervan zijn er reeds 5 appartementen verkocht. In de kelder bevinden zich er nog 7 privé-bergingen waarvan er nog 2 beschikbaar zijn.

Momenteel nog slechts één dakappartement en de bel-étage beschikbaar.

Dakappartement:
We komen binnen in de ruime leefruimte met eethoek, zithoek en een open, ingerichte keuken (33,5 m²). De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, dubbele spoelbak, combi-oven, dampkap, vaatwasser, koelkast en een provisieberging (3,2 m²). Vanuit de leefruimte hebben we toegang tot het zonnig terras (7,8 m²) met berging. Via de nachthall komen we in de 2 ruime slaapkamers van respectievelijk 12,6 m² en 12,8 m² en de badkamer (5,9 m²) die voorzien is van een douche, ligbad en een dubbele lavabo in meubel. Tevens beschikt het appartement nog over een grote kelderberging van maar liefst 12,2 m² die toegankelijk is met de fiets.

Bel-étage:
1ste verdieping:
Via de voordeur nemen we de trap naar de 1e verdieping. We komen binnen in de inkomhal met gastentoilet met links de ruime leefruimte (21,8 m²) en toegang tot het zonnig terras (7,9 m²). Rechts komen we in de open, ingerichte keuken met eethoek.

2de verdieping:
Op het 2e verdiep zijn er 3 ruime slaapkamers. De eerste 2 slaapkamers (7,9 m² en 10,8 m²) hebben toegang tot het zonnig terras (6 m²) met buitenberging. De 3de slaapkamer (14 m²) beschikt over een extra douche. Verder beschikt dit verdiep over een afzonderlijk toilet en badkamer (4,8 m²) met ligbad, inloopdouche en een dubbele lavabo in meubel.

Kelder:
De woning beschikt over een kelderberging van maar liefst 20 m² die toegankelijk is met de fiets.

Enkele pluspunten:
- Lichtrijk appartement;
- Centrale ligging;
- Zonnig terras;
- Zeer ruime kelderberging die toegankelijk is met de fiets;
- Perfect afgewerkt.

Mogelijkheid tot aankoop van een carport. 

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.