Residentie Blereberg

75 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Investeren in vastgoed

Dit project heeft units die ook geschikt zijn als investering. Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse.

Residentie Blereberg in cijfers

 • Icoontje appartement

  26 luxe-appartementen

  Het energiezuinig nieuwbouwproject telt maar liefst 26 luxe-appartementen

 • Icoontje slaapkamer

  1-, 2-, of 3 slaapkamer(s)

  Er is keuze tussen één, twee of drie slaapkamerappartementen

 • Icoontje bewoonbare oppervlakte

  Tot 113 m² bewoonbare oppervlakte

  De bewoonbare oppervlaktes variëren tussen 82 m² tot 113 m²

Residentie Blereberg samengevat

Residentie Blereberg is een uniek nieuwbouwproject in het groene hart van het Hageland, bestaande uit 26 energiezuinige luxe-appartementen, strategisch gelegen op de Blerebergstraat in Tielt-Winge. De ideale thuisbasis voor werk en ontspanning.

Residentie Blereberg bestaat uit twee units en telt in totaal 26 luxueuze appartementen met één tot drie slaapkamers. De architectuur is doordacht, energiezuinig, tijdloos en vooral een streling voor het oog. Elk appartement beschikt over een ruim terras met goede oriëntatie waar u heerlijk kan vertoeven. De appartementen zijn voorzien van grote glaspartijen die voor een maximale lichtinval en een uniek uitzicht zorgen.

Het project wordt opgetrokken volgens traditionele bouwmethoden in materialen van hoogwaardige kwaliteit. Duurzaamheid, veiligheid, isolatie en wooncomfort staan centraal. Binnen de voorziene budgetten voor keuken, badkamer en vloeren, kunt u zelf uw keuze maken zodat het appartement volledig naar uw smaak wordt gepersonaliseerd.

Residentie Blereberg is opgedeeld in 2 gebouwen, Unit A en B. Elke unit telt 5 appartementen op de begane grond, 5 op de eerste verdieping en 3 appartementen op de tweede verdieping. De gelijkvloerse appartementen (0.1, 0.2 en 0.5) beschikken over een tuin, aansluitend met het terras, waar u in de zomer gezellig met vrienden of familie kan BBQ-en. Heeft u geen groene vingers maar wilt u toch veel buitenruimte? Dan verdienen de penthouses op de tweede verdieping (2.1, 2.2 en 2.3) zeker uw aandacht. Minder nood aan al deze buitenruimte maar wil je toch een mooi en gezellig appartement met een wat kleiner terras, dan vind je zeker je gading op de eerste verdieping.

Residentie Blereberg in beelden

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *

ERA De Piramide

Halensebaan 68 3290 Diest
Mario Vandersmissen
Mario Vandersmissen