Residentie Bekerveld

Residentie Bekerveld. De naam spreekt voor zich. Dit mooie project van 4 appartementen met parkeerplaats, berging en privatief terras en/of tuin is gelegen langs de Bekerveldweg te Zonhoven. Met andere woorden; een nieuwbouwproject op een toplocatie. 

Residentie Bekerveld staat gelijk aan stijlvol wonen. Zo zal het gebouw worden opgericht in een landelijke en tijdloze architectuur met toepassing van duurzame materialen. Er is gekozen voor een moderne pastorijstijl die velen zal kunnen bekoren. De subtiele verwerking van de gevelsteen in combinatie met de  toepassing van buitenschrijnwerk in zwarte kleur resulteert in een beeldbepalend, maar beheerst architectuurproject. Residentie Bekerveld is een energiezuinig en standingvol gebouw waarbij een lage energiewaarde (E-peil <30) wordt nagestreefd met toepassing van hernieuwbare energiebronnen (zonnepanelen). Door de toepassing van ventilatiesysteem D worden raamroosters vermeden, wat een optimaal geluidscomfort garandeert inzake akoestische scheiding ten aanzien van de buitenomgeving. Hierdoor bekomt de koper een korting op het KI van 50% over een periode van 5 jaren!


Het project huisvest 4 hedendaagse en kwaliteitsvolle appartementen, elk voorzien van een ruim terras en/of tuin. Via een toegang aan de straatzijde zijn er 6 staanplaatsen voorzien en 4 ruime tuinberging. Bij elk appartement hoort standaard een staanplaats en berging die inbegrepen zijn in de prijs.

 

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *