Residentie Arthur

In Gentbrugge centrum situeren zich deze lofts met terrassen en gemeenschappelijke tuin. Van hieruit geniet u een vlotte verbinding zowel te voet, met de fiets, met de auto dankzij zijn gunstige ligging en het openbaar vervoer. In directe omgeving vindt u supermarkten, een bakker, een slager, een apotheek, gezellige eet- en drinkgelegenheden ...

Het voormalig industrieel pand, is nieuw leven ingeblazen. Er huisvesten vier lofts, drie kantoorruimtes en tien staanplaatsen in. Een gemeenschappelijke tuin zorgt voor het nodige groen.    

De casco lofts kunnen volledig worden ingericht naar uw wensen. Ze beschikken over ruime oppervlaktes, variërend van 127 m² tot 143 m² waardoor het appartement kan worden ingericht als een twee- à drieslaapkamerloft. Op de grote dakterrasen geniet u van een prachtig uitzicht op de Gentse skyline.

U kan lofts kopen uit dit nieuwbouwproject vanaf 252 500,- euro (excl. BTW).

Kijk ook eens naar deze link om te zien wat de plannen zijn voor de heraanleg van de wijk:
https://stad.gent/nl/mobiliteit-openbare-werken/wegenwerken-jouw-buurt/…

Lastenboek en technische informatie

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.