Residentie VIA

Residentie VIA wordt opgericht in een hedendaagse, tijdloze architectuur met toepassing van duurzame materialen. De subtiele verwerking van gevelsteen, dit in combinatie met de vernieuwende toepassing van buitenschrijnwerk, gevelementen in aluminium en beton, resulteert in een beeldbepalend, maar beheerst architectuurproject. De weldoordachte organisatie en indeling van de grondplannen, dragen bij tot een zeer aantrekkelijke woonaccomodatie. Het project huisvest 6 appartementen, elk voorzien van een ruim terras en private tuinen aan de gelijkvloerse appartementen. Er is een gemeenschappelijke overdekte inkomzone voorzien, die is gelinkt aan een inpandige fietsenstalling, met doorkijk naar de achterliggende tuinzone en het open landschap.

Residentie VIA is een uitgesproken energiezuinig en standingvol gebouw waarbij een laag energie label, m.b. de BEN-norm (<E30) wordt gehaald, met toepassing van hernieuwbare energiebronnen (fotovoltaïsche zonnepanelen voor private toepassing), balansventilatie D met warmterecuperatie (raamroosters worden vermeden), warmtepomp lucht-water. Hierdoor bekomt de koper een korting op het KI van 50% over een periode van 5 jaren! Mits een bijkomende investering kan je als koper kiezen voor een E<20, wat resulteert in een korting op het KI van 100% over een periode van 5 jaar. 
 

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *