Project Z - Oostkade 23

Nieuwbouwproject 'DE OOSTKADE' bestaat uit 11 appartementen die in grootte en indeling variëren en elk voorzien is van een terras. Dit project is vooruit op zijn tijd en ligt in het centrum van Zelzate, op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer, recreatie en scholen. 


De 3 appartementen op het gelijkvloers hebben achteraan een terras én een daktuin. De 3 appartementen op de 1ste en 2de verdieping hebben een terras aan de voor- of achterkant. Dan hebben we de 2 duplex dakappartementen die elk voorzien zijn van een terras aan de voor- als aan de achtergevel. Er is een ondergrondse parking met 11 open staanplaatsen, waarvan 3 voorzien zijn voor personen met een functiebeperking, 11 kelderbergingen en 24 open stelplaatsen voor fietsen.


Deze appartementen staan voor lokaal wonen met hernieuwbare energie, maw. ieder appartement heeft conform het EPB-attest fotovoltaïsche zonnepanelen, investeringen die u direct merkt op uw energiefactuur. Voorzien van ventilatiesysteem C én vloerverwarming is het hier aangenaam vertoeven. 


De werken zijn intussen afgerond en beschikbaar bij akte. Ook zeer interessant als vastgoedinvestering.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.

ERA Vastgoed Ryckaert

Oostkade 2 A9060 Zelzate
Gert-Jan De Clercq
Gert-Jan De Clercq