Project Schomstraat

Moderne en energiezuinige halfopen nieuwbouwwoningen in een jonge verkaveling nabij het centrum van Deurne (Diest). Woningen volop in aanbouw! 

Deze moderne woningen hebben een bewoonbare oppervlakte van 203m² en een indeling als volgt: 

Gelijkvloers: inpandige garage, apart toilet en een woonkamer met open keuken. Via het schuifraam in de woonkamer of de achterdeur heb je toegang tot het terras en de tuin. Het terras van ca. 21m² wordt aangelegd en de tuin wordt omheind met een groene haag. 

1ste verdieping: nachthal met toegang tot 4 ruime slaapkamers waarvan 1 met terras aan de voorzijde, een badkamer en een dressing.

Er zijn mooie budgetten voorzien voor de afwerking zodat de woningen volledig naar eigen smaak verder kunnen worden ingericht. Het gaat om energiezuinige woningen met een E-peil <25 (d.m.v o.a. ventilatie systeem D, ...) en je geniet als koper gedurende 5 jaar van een korting van 50% op het kadastraal inkomen. De woningen worden opgetrokken met kwalitatieve en duurzame materialen in een moderne en hedendaagse architectuur. 

De woningen zijn gelegen in een jonge verkaveling op wandelafstand van het centrum van Deurne met openbaar vervoer, scholen, ... op wandelafstand en op slechts enkele minuten van het centrum van Tessenderlo. Verkeerstechnisch zeer goed gelegen!

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.